Autor Wątek: Gildia.pl  (Przeczytany 306945 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kenji

Odp: Gildia.pl
« Odpowiedź #1125 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 18:37:17 »
Niezły strzał w kolano. I to chyba oba …

Kupowałem w gildii bo lubię i szanuję. Ale chyba gildia nie bardzo szanuję swoich klientów .

Po raz kolejny niezły fuck- up. Mieli kiedyś fajne forum to nie ogarnęli w odpowiednim czasie tematu. A teraz to…

Offline Szekak

« Odpowiedź #1126 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 18:40:32 »
Jak mi zniknie schowek to się pochlastam... nigdy nie odkopię wszystkiego co mialem na liście do kupienia xD
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline komiks

« Odpowiedź #1127 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 18:41:48 »
Jeśli nie pamiętasz, że tego potrzebowałeś, to znaczy, że nie potrzebowałeś ;)
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #1128 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 18:43:40 »
Jak mi zniknie schowek to się pochlastam... nigdy nie odkopię wszystkiego co mialem na liście do kupienia xD
Pożyczyć ci żyletkę? Trochę używana na moim nadgarstku, ale jeszcze ostra. Przyczyna chlastania ta sama.

Offline Szekak

« Odpowiedź #1129 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 18:43:51 »
Jeśli nie pamiętasz, że tego potrzebowałeś, to znaczy, że nie potrzebowałeś ;)

Dopiero po latach sie ogarnę, że czegoś brakuje, ale wtedy juz od dawna bedzie naklad wyprzedany...
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline Wintermute

« Odpowiedź #1130 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 18:55:15 »
Dopiero po latach sie ogarnę, że czegoś brakuje, ale wtedy juz od dawna bedzie naklad wyprzedany...
Pewnie było taniej o 5zł a że klient ponarzeka to walić to.

Offline plast

« Odpowiedź #1131 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 18:55:36 »
Ze schowkiem pojechali po bandzie. Wystarczyło dać wcześniej znać, że w ogóle będzie jakaś akcja to by sobie człowiek skrina zrobił. A teraz dupa.

Ja tam miałem 200+ pozycji dodanych przez lata, miesiące, tygodnie, dni. Część wyprzedana, część czekała na dobry moment na zamówienie, część na jakieś promocje, część na zasadzie "do sprawdzenia" czy "dalszej decyzji".

Wydawałem w Gildii do tej pory od kilku stówek do nawet paru tysięcy miesięcznie, w zależności od potrzeb, czasem kupiłem coś na zapas czy niepotrzebnie, ich zysk, moja strata.

Teraz mam pusty schowek i nie mam ochoty tego odtwarzać - widocznie chyba nie było potrzebne. Pora chyba przerzucić się na zakupy bieżące na Aledrogo i porównywarki i tyle.

Fakap po całości, jak ktoś wyżej napisał, takie rzeczy robi się w środowisku testowym i po potwierdzeniu, że wszystko śmiga, robi się na produkcji, a jak coś się nie uda to się cofa operację. Tutaj ktoś zrobił testy na produkcji "jakoś to będzie", 2 dni sklep niedostępny, pewnie spore straty z tego tytułu, a teraz to.

Offline kostuch

« Odpowiedź #1132 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 19:17:17 »
Wywalony koszyk na 2 koncie w ktorym mialem nawrzucane najpilniejsze pozycje do wybierania do zamowienia za ok 8k
Wywalony schowek
wywalona historia zamowien (bedzie jakies 50k za ostatnie 3 lata)
zenada
co w zamian zaproponuja? nic czy moze kodzik rabatowy na 5% na komiksy ktore wszedzie mozna kupic taniej :)
smakliter.pl przybywam :)

Offline Death

« Odpowiedź #1133 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 19:22:47 »
Widzę, że to nie ja skończyłem z Gildią, to oni skończyli ze mną.

Offline 79ers

« Odpowiedź #1134 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 19:27:41 »
Studia Lain na smakliter raczej nie ma, a kilka tytułów gildia ma prawie na wyłączność, także tego, ten. Ja akurat mam konto na bonito i gildii, i towar w schowkach dubluję, a gdzie kupię to już inna sprawa.

Offline kenji

« Odpowiedź #1135 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 19:27:47 »
W historii zamówień mam jedno zamówienie. Te które złożyłem w tamtym tygodniu i jeszcze nie opłaciłem. Czyli jednak dało się …

Ale już nie zamierzam dokonywać tej platnosci

Offline wojtast

« Odpowiedź #1136 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 19:28:33 »
Wy macie pusty schowek, a niektórzy wciąż nie mają żadnego tylko są raczeni nieustanną "przerwą techniczną" od 2 dni. Sprawdzane na komputerze, telefonie, różnych przeglądarkach, po czyszczeniu ciasteczek czy w icognito itd. Dupa zbita.
Po prostu niech zrobią rollback na to co było, koszta tego eksperymentu wpisać na straty i nauczkę na przyszłość i zapomnieć o temacie. Reputację buduje się latami, ale stracić można bardzo łatwo.
Złota zasada: "nie zmieniaj na siłę czegoś co działa"

Offline starcek

« Odpowiedź #1137 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 19:29:08 »
Sic transit gloria mundi. Przyszedł czas na pożegnanie.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline Benson

« Odpowiedź #1138 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 19:32:58 »
Z FB:
Tak, trochę nas nie było…
Przepraszamy za przerwę dłuższą niż planowaliśmy – nasza drużyna techniczna walczyła z potężnym bossem: Przebudową Sklepu!
Uruchomiliśmy wersję podstawową naszej księgarni – jak w dobrym shōnenie: to dopiero początek epickiej przygody!

Offline LoneWolf

« Odpowiedź #1139 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 19:49:16 »
Ale jak to nie przeniosą schowka? Ja tam miałem 450 pozycji :'( :'( :'(