Ze schowkiem pojechali po bandzie. Wystarczyło dać wcześniej znać, że w ogóle będzie jakaś akcja to by sobie człowiek skrina zrobił. A teraz dupa.
Ja tam miałem 200+ pozycji dodanych przez lata, miesiące, tygodnie, dni. Część wyprzedana, część czekała na dobry moment na zamówienie, część na jakieś promocje, część na zasadzie "do sprawdzenia" czy "dalszej decyzji".
Wydawałem w Gildii do tej pory od kilku stówek do nawet paru tysięcy miesięcznie, w zależności od potrzeb, czasem kupiłem coś na zapas czy niepotrzebnie, ich zysk, moja strata.
Teraz mam pusty schowek i nie mam ochoty tego odtwarzać - widocznie chyba nie było potrzebne. Pora chyba przerzucić się na zakupy bieżące na Aledrogo i porównywarki i tyle.
Fakap po całości, jak ktoś wyżej napisał, takie rzeczy robi się w środowisku testowym i po potwierdzeniu, że wszystko śmiga, robi się na produkcji, a jak coś się nie uda to się cofa operację. Tutaj ktoś zrobił testy na produkcji "jakoś to będzie", 2 dni sklep niedostępny, pewnie spore straty z tego tytułu, a teraz to.