Autor Wątek: Gildia.pl  (Przeczytany 306768 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline m4rkiz

Odp: Gildia.pl
« Odpowiedź #1095 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:21:24 »
moim zdaniem tragedia - pomijając wspomniane kwestie schowka, historii i rabatów, to wygląd i funkcjonalność strony poleciała na pysk

migające, wyskakujące menu, ruszające się animowane paski, ładowanie po 12 tytułów, brak okładek w zamówieniach

wypadło to tragicznie, wróżę spory spadek zainteresowania sklepem, bo obecnie niczym się to nie różni od przedzierania się przez bajzel na alle

i to naprawdę jest mistrzostwo świata, zostawić tyle niewykorzystanej przestrzeni na stronie, ja rozumiem robienie pod komórkowców, ale na komórce wygląda to jeszcze gorzej...

ps. nawet favicon dla ciemnego motywu zepsuli
wygląda jak typowa zmiana w początkującej koroporacji, gdzie nikt nie zadał sobie pytania o cel, tylko trzeba było wydać kasę na stronę do końca roku ;)

przecież gdyby posadzili przed tym kogoś, kto używał poprzedniej wersji strony, to by na tym nie zostawił suchej nitki
« Ostatnia zmiana: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:25:23 wysłana przez m4rkiz »

Offline Alienus66

« Odpowiedź #1096 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:23:44 »
Działa komuś gildia z logowaniem? Czy wogóle komuś teraz działa?

Offline m4rkiz

« Odpowiedź #1097 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:26:28 »
u mnie działa, trzeba zmienić hasło, wygląda że albo nie zmigrowali haseł, albo mają zmianę w obliczaniu hasha

Offline Alienus66

« Odpowiedź #1098 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:28:25 »
u mnie działa, trzeba zmienić hasło, wygląda że albo nie zmigrowali haseł, albo mają zmianę w obliczaniu hasha
Zamówienia nie opłacone  są dostępne czy poznikały?....

Offline wojtast

« Odpowiedź #1099 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:30:34 »
Mi ani razu Gildia wciąż nie zadziałała, ale patrząc na powyższe to widzę, że jednak idziemy w 'nowoczesny design'.
Wiem, że to kwestia gustu, ale dla mnie to jest brzydkie.
RIP oryginalny, bordowy Gildiowy klimat. :( Witaj biała pustko i stylu a la pierwszy lepszy dyskont.
No ale pal licho wygląd, oby przynajmniej funkcjonalność została nie pogorszona zbyt znacząco (to że będzie gorsza to biorę za pewnik, bo jak to w Internetach, zmiany idą tylko na gorsze)

Offline WolfSazen

« Odpowiedź #1100 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:31:34 »
Udało się zalogować w końcu :) Ale powiem szczerze, że wygląd odstrasza i to bardzo...
« Ostatnia zmiana: Cz, 24 Kwiecień 2025, 15:57:42 wysłana przez WolfSazen »

Offline nocny

« Odpowiedź #1101 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:34:37 »
u mnie nieustannie od 2 dni PRZERWA TECHNICZNA.

« Odpowiedź #1102 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:37:30 »
Zebrałem do kupy swoje i wasze uwagi które tutaj napisaliście i napisałem im to wszystko w mailu. Dostałem taką odpowiedź, zobaczymy, może to coś da:

Sociale:
https://www.instagram.com/wayne_collector
https://malopowaznyblog.blogspot.com/
Co jakiś czas, jako gość:
https://youtube.com/@comixxy?si=bq1ChjvybdESO-vD

Ten który nie załapał się na WKKM, bo był za mały 😉

Offline m4rkiz

« Odpowiedź #1103 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:39:26 »
Zamówienia nie opłacone  są dostępne czy poznikały?....
mam widoczne pobraniowe i opłacone z góry
odebrane zniknęły
btw. domyślne adresy rozliczeniowy i wysyłki zmieniły mi się na takie, których nie używałem od 5 lat
« Ostatnia zmiana: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:42:18 wysłana przez m4rkiz »

Offline Wintermute

« Odpowiedź #1104 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:42:03 »
Działa komuś gildia z logowaniem? Czy wogóle komuś teraz działa?
Mi na telefonie nie działa przycisk logowania. Nie będę zmieniał ulubionej przeglądarki dla jednego sklepu.

Offline tomsawyer

• Polubień: 414
  • Żywych zwołuję, zmarłych opłakuję, gromy kruszę.
    • Rush Hemispheres
« Odpowiedź #1105 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:42:56 »
U mnie od wczoraj lipa. Nie działa przycisk panelu klienta. Można próbować dodać do schowka i przekierowuje na logowanie, ale nie wchodzi hasło.  Napisałem do Gildii w tej sprawie oraz w sprawie zamówień archiwalnych. Może da radę to odzyskać. Chyba że bazę szlag trafił.
"Nie od razu Rzym zbudowano, oczywiście, z tamtą robotą nie miałem nic wspólnego."

Offline Raveonettes

« Odpowiedź #1106 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:47:25 »
Zebrałem do kupy swoje i wasze uwagi które tutaj napisaliście i napisałem im to wszystko w mailu. Dostałem taką odpowiedź, zobaczymy, może to coś da:

Super inicjatywa Wayne. Dzięki wielkie.

Offline amsterdream

« Odpowiedź #1107 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:48:34 »
Masakra, oni przekopiowali bazę danych sprzed 10 lat bo mniej więcej w tym okresie zmieniła mi się nazwa ulicy (kiedyś Świerczewskiego, obecnie Legionów Polskich).
Czas nas zmienił, chłopaki...

Offline starcek

« Odpowiedź #1108 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:56:58 »
U mnie też, gdy przez chwilę mogłem pogmerać w danych, pokazały się jakieś przedpotopowe adresy. Epicka ta aktualizacja, epicka.

Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline jotkwadrat

« Odpowiedź #1109 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 15:08:36 »
Hasło zmieniłem, ale i tak nie loguje.