Autor Wątek: Gildia.pl  (Przeczytany 308363 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline starcek

Odp: Gildia.pl
« Odpowiedź #885 dnia: Pn, 30 Wrzesień 2024, 16:34:35 »
Gildia też czuje presję, bo wywiesili baner, że dużo zamówień i mogą być opóźnienia w realizacji.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline Crono

« Odpowiedź #886 dnia: Pn, 30 Wrzesień 2024, 16:38:28 »
To jeszcze napiszcie czy wszystko ok z tą Bronią X (tj. czy nie wysłali czasem poobijanych egzemplarzy).

Offline GoNzO

« Odpowiedź #887 dnia: Pn, 30 Wrzesień 2024, 17:19:10 »
To jeszcze napiszcie czy wszystko ok z tą Bronią X (tj. czy nie wysłali czasem poobijanych egzemplarzy).

Dzisiaj dostałem paczkę od Gildii z Batmanem noir i Bronią X, paczka mocno ubity róg, ale komiksy igła.
Katalog komiksowy: https://comicgang.com.

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #888 dnia: Pn, 30 Wrzesień 2024, 19:18:38 »
09.09 zamawiałem mniejszą paczkę z paroma komiksami, której nie mam do dzisiaj. Podobno właśnie jest pakowana.

Nie wiem, ile można pakować 3 chude komiksy, ale najwidoczniej dosyć długo, bo jeszcze nie wysłali ;D
Z jakiego komiksu jest ten kadr? Edycja 19 - START 06.12.2025 o godzinie 20:00

Offline nocny

« Odpowiedź #889 dnia: Pn, 30 Wrzesień 2024, 21:46:00 »
U mnie zamówienie z 2 tytułami: Pomroka (premiera 5.09.) i Potwór z bagien (premiera 25.09.) nadal nawet nie nadana :/ 25 września dostałem mejla, że potrzebują jeszcze dwóch dni, "Jest to spowodowane koniecznością ponownego zamówienia jednego z produktów u innego dostawcy." Jest 30 września i cisza. I teraz pytanie, czyżby nie mieli dla mnie wyprzedanej Pomroki z okładką A, która miała premierę 25 dni temu a którą opłaciłem 55 dni temu? :/

Offline Death

« Odpowiedź #890 dnia: Pn, 30 Wrzesień 2024, 21:51:34 »
Te relacje o paczkach zawierających bądź nie Broń X są bardziej pasjonujące niż rozdanie Oscarów, tyle dramaturgii i zwrotów akcji 8)
Najlepszy aktor dramatyczny, zwycięzca: Rodrigues. :)

Offline Gazza

« Odpowiedź #891 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 08:50:07 »
Te relacje o paczkach zawierających bądź nie Broń X są bardziej pasjonujące niż rozdanie Oscarów, tyle dramaturgii i zwrotów akcji 8)
Dokładnie.  :D
Aż drżę z podniecenia - paczka w doręczeniu!  :o

Offline Gazza

« Odpowiedź #892 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 16:09:24 »
Uspokajam widownię - Gildia dowiozła!   :D
Będę się teraz samobiczował w pokorze. Dałem się ponieść nastrojom i odrobinę zwątpiłem w mojego dealera.  ::)
Niepotrzebnie! Towar, jak zawsze - świetnej jakości!  8)

Offline dreamer36

« Odpowiedź #893 dnia: Śr, 02 Październik 2024, 09:49:25 »
Taurus też się nie pi... w tańcu:
https://allegro.pl/oferta/wolverine-bron-x-nowa-folia-warszawa-16563412735

Może zbierają fundusze, na dokończenie serii...
Po tej akcji Taurus stał się dla mnie synonimem żenady, kpiny z klienta, kłamcy, ale teraz już wiem skąd - typowi Janusze Biznesu (przepraszam wszystkich Januszy)

Ja Broń X i Potwora z Bagien zamówiłem w przedsprzedaży chyba jeszcze w lipcu. Po tych całych akcjach bałem się, że takie stare zamówienie przepadnie i nie dostanę. Do tego w środę dostaję maila, że wysyłka się opóźn,i bo nie mają jednej pozycji i muszą zamówić. Już zacząłem wątpić, więc zapytałem, o którą pozycję chodzi, to dostałem w czwartek odpowiedź, że już pakują.... i tak do poniedziałku, bo paczkę odebrałem dopiero wczoraj - ale jest, wszystko całe i zdrowe. Wydaje mi się, że widząc jakie są problemy z Bronią X, to zabezpieczyli paczkę wybitnie (było to znacznie lepiej niż zawsze, a wiemy, jak gildia zawsze pakuje), żeby nie było problemów z brakiem egzemplarzy na wymianę.

Dlatego tym bardziej dziwię się, że ktoś zamówił miesiąc temu, albo lepiej i nagle dla niego brakło. Wg mnie po prostu ktoś coś źle w systemie odhaczył i jak się kapnęli, to już nie było. Nie mniej pierwszy raz widzę, jak Gildia dostaje zadyszki :)

Offline starcek

« Odpowiedź #894 dnia: Śr, 02 Październik 2024, 09:55:04 »
Ktoś z forum załapał się w Gildii na zamówienie nr 900 000? Dla kolegi pytam.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline eyesore

« Odpowiedź #895 dnia: Śr, 02 Październik 2024, 10:06:11 »
Moja paczka od Gildii z Bronią X leży w paczkomacie, trochę przebieram nóżkami żeby ją odebrać, jestem ciekawy w jakim stanie jest komiks.

Offline wilk

« Odpowiedź #896 dnia: Śr, 02 Październik 2024, 10:44:36 »
Może nikt nie mieć tego zamówienia. Gildia nie zawsze numeruje zamówienia w chronologicznej kolejności. Zostawiają sobie jakąś pulę numerów co najmniej na sytuacje takie jak ja miałem czyli anulację zamówienia i rozbicie go na dwa nowe.

Offline angelscorpion

« Odpowiedź #897 dnia: Śr, 02 Październik 2024, 14:52:40 »

Ja dziś w nocy zamawiałem, ok. 00:49 i mam numer 899977, więc pewnie jakiś szczęśliwiec z dzisiejszego poranka może mieć podany przez Ciebie numer :)

Offline AntekSocjalny

« Odpowiedź #898 dnia: Śr, 02 Październik 2024, 18:42:53 »
Dzisiaj odebrałem paczkę z Bagniakiem i Bronią X. Paka pancerna, wszystkie komiksy bardzo dobrze zabezpieczone. Przed wysłaniem pani z BOKu napisała mi, że Broń była dla mnie odłożona

Offline stab

« Odpowiedź #899 dnia: Śr, 02 Październik 2024, 21:46:58 »

So close  ;)