Autor Wątek: Gildia.pl  (Przeczytany 306640 razy)

Offline muaddib

Odp: Gildia.pl
« Odpowiedź #180 dnia: Wt, 02 Luty 2021, 15:23:34 »
Zamówiłem w czwartek 16 pozycji i wczoraj już odebrałem w Ruchu. Ale w okolicach świąt czekałem 2 tygodnie, bo był problem ze stanem jednej pozycji, ale byłem informowany mailowo o problemach. Zadzwoń do nich i zapytaj - zawsze odbierają i tłumaczą o co chodzi z opóźnieniem.

Offline OokamiG

« Odpowiedź #181 dnia: Wt, 02 Luty 2021, 15:32:32 »
Ja z ostatnią paczką miałem drobne opóźnienie, napisałem maila, odpisali ze jeszcze dziś wyślą, ale przesyłka została wysłana ostatecznie kolejnego dnia.

Offline carnivale

« Odpowiedź #182 dnia: Wt, 02 Luty 2021, 15:51:21 »
Ja z kolei nie dostaje od Gildii meili o potwierdzeniu złożenia zamówienia czy potwierdzeniu wpłaty. Dzwoniłem do nich i pani powiedziała, że  mogą lądować w spamie ...sprawdzałem ale nic tam nie ma. Cały czas było dobrze ale to i poprzednie zamówienie cisza z ich strony jeżeli chodzi o wiadomości.

Offline OokamiG

« Odpowiedź #183 dnia: Wt, 02 Luty 2021, 16:16:23 »
Mi potwierdzenia przychodzą bez zmian.

Offline carnivale

« Odpowiedź #184 dnia: Wt, 02 Luty 2021, 16:24:23 »
Jedyne co mi przychodzi to wiadomość z Inpostu o nadaniu przesyłki . Dziwne bo tylko z zamówieniami z Gildii mam taką sytuacje.

Offline kv

« Odpowiedź #185 dnia: Wt, 02 Luty 2021, 16:29:09 »
Ja z ostatnią paczką miałem drobne opóźnienie, napisałem maila, odpisali ze jeszcze dziś wyślą, ale przesyłka została wysłana ostatecznie kolejnego dnia.
U mnie tak od czwartku, ale wreszcie dzisiaj wysłali obie paczki.

Offline Netzach

« Odpowiedź #186 dnia: Pt, 05 Luty 2021, 19:12:03 »
Czy ktoś zna powód ruchomych rabatów na Muchę? Czy jest jakaś określona ilość "promocyjnych" egzemplarzy? Co chwilę muszę coś wyrzucać z koszyka, a chciałem się wstrzymać z zamówieniem do weekendu i przyznam, że to właśnie od Muchy budowałem zamówienie, ale prawie wszystko już spadło do 20%

Offline eyesore

« Odpowiedź #187 dnia: Pt, 05 Luty 2021, 19:24:04 »
Czy ktoś zna powód ruchomych rabatów na Muchę? Czy jest jakaś określona ilość "promocyjnych" egzemplarzy? Co chwilę muszę coś wyrzucać z koszyka, a chciałem się wstrzymać z zamówieniem do weekendu i przyznam, że to właśnie od Muchy budowałem zamówienie, ale prawie wszystko już spadło do 20%
prawdopodobnie dlatego że pozycje które wybrałeś były na wyprzedaży a liczba sztuk była ograniczona więc sie skończyła

Offline kv

« Odpowiedź #188 dnia: Pt, 05 Luty 2021, 20:03:17 »
Wyprzedaż magazynowa do 9 lutego lub wyczerpania zapasów....

Offline Netzach

« Odpowiedź #189 dnia: Pt, 05 Luty 2021, 20:53:20 »
Wyprzedaż magazynowa do 9 lutego lub wyczerpania zapasów....
Tak, ale myślałem, że chodzi o nakład danego komiksu, a nie te które nadal mają dostępność 24h

Offline kv

« Odpowiedź #190 dnia: Pt, 05 Luty 2021, 22:24:01 »
Przypuszczam, że jeśli nie ma dostępności "24h" tzn. że pozycja jest dostępna, ale fizycznie jest u np. u dystrybutora zerezerwowana a nie na magazynie Gildii. Stąd też w pewien sposób - do wyczerpania zapasów na własnym magazynie. ;D

Offline OokamiG

« Odpowiedź #191 dnia: So, 06 Luty 2021, 00:04:40 »
Jeśli chcesz mieć pewne 30 % na Muchę zamawiaj w pre orderze .

Offline Lou

« Odpowiedź #192 dnia: Nd, 07 Luty 2021, 13:25:22 »
Tak, ale myślałem, że chodzi o nakład danego komiksu, a nie te które nadal mają dostępność 24h

LOL
Nazwa promocji jasno wskazuje o jakich zapasach mowa.
Never trust the friendly ones.
Yuri Daily Twoja codzienna dawka informacji o mangach yuri

Offline Guru_Komiksu

« Odpowiedź #193 dnia: Wt, 09 Luty 2021, 10:16:02 »
Uczciwych jest wiele, dobrze pakujących mniej. Od siebie mogę polecić Gildia, Ameo, Paskarz. W tej kolejności

Akurat Paskarz pakuje fatalnie. Dwa razy zamawiałem tam komiksy i dwa razy przyszły z obitymi, podgiętymi rogami (twarda oprawa...).

Online xanar

« Odpowiedź #194 dnia: Wt, 09 Luty 2021, 10:18:16 »
Reklamuj do skutku.
Twój komiks jest lepszy niż mój