@Enceladus a inne sklepy dają Ci taką możliwość? Jakie?
Nigdzie nie napisałem, że ktoś dawał/daje takie możliwości ale...
Jeśli ta opcja była dla mnie głównym powodem dlaczego przeniosłem się z zakupami do Gildii i teraz tej opcji nie ma być to będę zmuszony zastanowić się nad logistyką zakupową a co za tym idzie otworzyć się ponownie na inne miejsca a tym samym zrezygnować z Gildii. Bo coś co mnie sprowadziło i trzymało przestało istnieć...
Dotychczas nie patrzyłem na promocje, rabaty itd. kupowałem od Gildii tytuły, które mnie interesowały, które były często tańsze np. bezpośrednio u wydawców czy też w innych sklepach internetowych, ale była ta opcja.
Przemodeluję swoje zakupy i wybiorę inne miejsca (np. kierując się chęcią wsparcia bezpośrednio danego wydawcę) i tyle a Gildia straci klienta (rozmawiałem z innymi i mają podobne odczucia).
Napisałem, że :
Teraz robię zakupy tylko w Gildii, wcześniej były to inne księgarnie internetowe. Ta opcja była dla mnie
głównym i chyba jedynym powodem aby przenieść się z zakupami właśnie i tylko do Gildii. A teraz ma być ta opcja zmieniona/zniesiona...
Jeśli faktycznie wejdzie to w życie... to będę
zmuszony zastanowić się nad "logistyką" zakupową i otworzyć się na inne miejsca a co za tym idzie zrezygnować z Gildii po paru latach udanych zakupów.