Taurus też się nie pi... w tańcu:
https://allegro.pl/oferta/wolverine-bron-x-nowa-folia-warszawa-16563412735
Może zbierają fundusze, na dokończenie serii...
Po tej akcji Taurus stał się dla mnie synonimem żenady, kpiny z klienta, kłamcy, ale teraz już wiem skąd - typowi Janusze Biznesu (przepraszam wszystkich Januszy)
Ja Broń X i Potwora z Bagien zamówiłem w przedsprzedaży chyba jeszcze w lipcu. Po tych całych akcjach bałem się, że takie stare zamówienie przepadnie i nie dostanę. Do tego w środę dostaję maila, że wysyłka się opóźn,i bo nie mają jednej pozycji i muszą zamówić. Już zacząłem wątpić, więc zapytałem, o którą pozycję chodzi, to dostałem w czwartek odpowiedź, że już pakują.... i tak do poniedziałku, bo paczkę odebrałem dopiero wczoraj - ale jest, wszystko całe i zdrowe. Wydaje mi się, że widząc jakie są problemy z Bronią X, to zabezpieczyli paczkę wybitnie (było to znacznie lepiej niż zawsze, a wiemy, jak gildia zawsze pakuje), żeby nie było problemów z brakiem egzemplarzy na wymianę.
Dlatego tym bardziej dziwię się, że ktoś zamówił miesiąc temu, albo lepiej i nagle dla niego brakło. Wg mnie po prostu ktoś coś źle w systemie odhaczył i jak się kapnęli, to już nie było. Nie mniej pierwszy raz widzę, jak Gildia dostaje zadyszki