Zamówiłem jakiś czas temu dwa nowe Predatory od Scream Comics. Zamówienie opłacone z góry.
W piątek z dostępnością "24h".
Zamówienie nie wyszło w piątek, nie wyszło w poniedziałek, nie wyszło i wczoraj.
Po napisaniu emaila do nich dowiaduje się, że:
"Dzień dobry,
spodziewany termin realizacji Pana zamówienia to 30 grudnia i taka informacja była również w mailu potwierdzającym zamówienie. Owszem tytuły dotarły do nas wcześniej ale paczki wysyłamy wg kolejności zaczynając od tych z bieżącą datą realizacji. Oczywiście Pana zamówienie jest już w trakcie pakowania i wyślemy najszybciej jak to możliwe."
Czyli jeśli zamówiłeś prędzej i pasowała Ci data realizacji na 30.12, to mamy Cię w dupie. Mogłeś czekać, nie brać w pre orderze, nie wpłacać pieniędzy i zamówić po premierze, wtedy byś był obsłużony w 1 kolejności.
Dla mnie jeśli chodzi o pre ordery są skreśleni, bo taka polityka do mnie nie przemawia.
Każde wytłumaczenie przed świętami bym przyjął, że dużo pracy, że nie wyrabiają i nie miałbym problemu, ale jeśli priorytetem jest inny typ klienta, niż ten którego pieniądze już mają szybciej, to ja się w to nie bawię..