Co zaorali? Przecież funkcjonalność jest ta sama.
Np brak łatwego wejścia w pełną serię z danej pozycji.
Dotychczas, nawet jak coś nie było serią tylko miało kilka wersji okładkowych można było łatwo kliknąć 1 przyciskiem i przejść w listę wszystkich wydanych pozycji z tej serii (np taka 'Ocalała' albo jakakolwiek pozycja ze Studia Lain czy np 'Świat Arkadiego' itd itp)
Można też było wyszukać serię w wyszukiwarce i się pojawiał rezultat jako seria.
Obecnie to jest niemożliwe ani w jeden ani w drugi sposób.

Mnie wkurzają nawet takie detale jak to że 'Wydawca' ma listę domyślnie posegregowaną po ilości pozycji a nie alfabetycznie.

Wkurza to, że wśród listy pozycji nie można kupić 1 dużym przyciskiem 'dodaj do koszyka' bezpośrednio pod pozycją, tylko trzeba najechać myszką na pozycję żeby rozwinęło się sub-menu i tam wybierać jedną z dwóch tyci-ikonek.
Przez to też nie widać jasno i czytelnie które pozycje są w ogóle dostępne a które nie.
Tak, jak się wczytać to jest napisane pod pozycją 'Niedostępne' i brakuje ceny, ale wszystko tak się zlewa kolorystycznie, że jest to nieintuicyjne i nie tak przejrzyste jak duży bordowy przycisk 'Dodaj do koszyka' dostępny pod daną pozycją lub nie.
Czytelność i przejrzystość to też funkcjonalność. Przykład podany przeze mnie wcześniej albo przez m4rkiza jak dla mnie pokazuje de-ewolucję.
Komu przeszkadzała duża cena z przekreślona na jeszcze większa nową.
Komu przeszkadzały link'able rzeczy w bordowym kolorze i podkreśleniu?
Czemu wszystko jest zlane w tą samą czcionkę i styl, odseparowane 'białą pustką'.
Czemu idziemy w kierunku nieintuicyjnej ikonografii?