Ciąg dalszy wietrzenia półek. Sporo nowych pozycji, pozwolę sobie przypomnieć także już wrzucane, to co zostało. Wszystko z prywatnej kolekcji, zadbanych, większość wygląda jak nowe.
Preferuje sprzedaż kompletami, ceny ustalone na czuja, po sprawdzeniu ofert na portalach sprzedażowych, propozycje tutaj podane są niższe niż najniższe znalezione oferty w necie. Ale zawsze jak ktoś chce, możemy się jeszcze potargować. Wysyłka do paczkomatu, zryczałtowane 15 zł/paczka. W Krakowie możliwy odbiór osobisty.
Oczywiście pakuję do wysyłki pancernie, strecz, worki przeciw wilgoci, wypełniacze w postaci foli babelkowej i kartonów, pudełko, dodatkowo jeszcze ostreczowane.
Hilda 6 tomów - 200 zł
Chicanos - 60 zł
Ja, wampir - 60 zł
Bird - 40 zł
Srebrny Księżyc nad Providence - 40 zł
Paper Girls - 150 zł
Largo Winch (8 tomów) - nie mam pojęcia, ceny w necie popierniczone momentami.

Pojedyncze tytuły:
Myszka Miki: Kawa Zombo - 40 zł
14-karatowe auto - 20 zł
Louis na plaży - 50 zł
Tytus ksiega Zero - 250 zł

Parę ciekawostek, do dogadania:
Bajki Dziennik Polski
Magazyn Plakat
Świat Cząstek

Dodatkowe tytuły, także do dogadania:

Jak by ktoś był zainteresowany, przy okazji artbooki:

i coś LEGOwego:

I dla przypomnienia, co pozostało.
Goon - 5 tomów - 600 zł
Przygody Wielkiego Wezyra Iznoguda - 3 pierwsze albumy zbiorcze - 170 zł
Miejsce w Dymku - 140 zł

Magazyny. Preferuję sprzedaż kompletami, ale odezwały się trzy osoby, które by reflektowały na wybrane numery. Więc jak ktoś by chciał tylko część, proszę dać znać, może uda się jakoś podzielić.
AKT 0, 0.00, 12, 19, 21-31 - 15 numerów - 35 zł za numer = 525 zł
dodatkowo mam zdublowane numery: 0,00, 26, 29
Z.N.A.K. / Znakomiks1-7, 9-12 - 11 numerów - 40 zł za numer = 440 zł
Krakers5-6, 8-12, 14-18, 30-36 - 19 numerów - 25 zł za numer = 475 zł
Grube: 39-41 - 3 numery (numer 41 schodzi folia na narożniku) - 50 zł za numer = 150 zł

KKK1-12, 14-23 - 22 numery - uśredniając 30 zł za numer = 660 zł
Video Świat Hanna-Barbera1-22 - w sumie 19 numerów, komplet, parę numerów było podwójnych, jeden nawet potrójny. Niestety, kupowałem używane, w celu nakarmienia nostalgii, stąd stan taki sobie, brak plakatów, zagadki w stylu krzyżówek zazwyczaj rozwiązane. - 450 zł / komplet