Autor Wątek: Egmont.pl  (Przeczytany 284004 razy)

Online xanar

Odp: Egmont.pl
« Odpowiedź #600 dnia: Cz, 03 Grudzień 2020, 01:55:57 »
Mi całe wysłali, ale ja miałem same premiery z wczoraj, to może dla tego.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline michał81

« Odpowiedź #601 dnia: Cz, 03 Grudzień 2020, 07:30:42 »
Dostalem wlasnie wiadomosc od gluty ze w tej sytuacji zawinil inpost ktory przepakowal paczke z kartonu wiec akurat tym razem nie wina egmontu ;). Takze mialem pecha, wasze paczki raczej beda mialy kartony.
Jeśli brałeś kuriera to wina inpostu. Natomiast jeśli brałeś do paczkomatu to nadal wina sklepu. Inpost wyraźnie określa wymiary i wagę paczki jaką można umieścić w skrzynkach paczkomatu.

Offline Szekak

« Odpowiedź #602 dnia: Cz, 03 Grudzień 2020, 07:41:43 »
Albo Egmont wrzucil luzem do kartonu, karton sie podarl i musieli przepakowac, tak bym obstawial.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline sad_drone

« Odpowiedź #603 dnia: Cz, 03 Grudzień 2020, 21:21:19 »
W ramach ciekawostki, dostałem niesamowitą propozycje ze strony egmontu po reklamacji. Uwaga, mogę mianowicie dostać 35% kod rabatowy od ceny okładkowej jeżeli zrezygnuje ze zwrotu pieniędzy za wadliwe egzemplarze XD. Żeby oddać sprawiedliwość zaproponowali tez normalny zwrot pieniędzy z kurierem który odbierze komiksy.

If I Had More Time, I Would Have Written a Shorter Letter.

Online xanar

« Odpowiedź #604 dnia: Cz, 03 Grudzień 2020, 21:50:57 »
Mam podejrzenia, że mają dużo zgłoszeń  :) Zapewne niedługo nie będą wymieniać tylko zwracać kasę  :)

Offline arczi_ancymon

« Odpowiedź #605 dnia: Pt, 04 Grudzień 2020, 08:58:00 »
Też mi zapakowali w karton luzem i Animal Man obity przyszedł :-[ Wydawnictwo komiksowe, które nie potrafi pakować komiksów - fajna ciekawostka taka.

Online xanar

« Odpowiedź #606 dnia: Pt, 04 Grudzień 2020, 09:02:21 »
Przecież oni się ty nie zajmują, wysyła to inna firma Azymut czy jakoś tak.

Offline Szekak

« Odpowiedź #607 dnia: Pt, 04 Grudzień 2020, 09:04:32 »
Robi to od dlugiego czasu i E z tym nic nie robi ergo calkowicie odpowiada mu ten stan rzeczy i bierze za niego odpowiedzialnosc.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline arczi_ancymon

« Odpowiedź #608 dnia: Pt, 04 Grudzień 2020, 09:14:52 »
Jak wyżej, sygnują to swoją marką, reszta klienta nie interesuje.

Online xanar

« Odpowiedź #609 dnia: Pt, 04 Grudzień 2020, 09:21:09 »
Najwyraźniej taka współpraca im się opłaca.

Offline misiokles

« Odpowiedź #610 dnia: Pt, 04 Grudzień 2020, 09:30:24 »
Pewnie, że się opłaca, gdyż czytelnicy świadomi dość kiepskich opinii o tym sklepie i tak tam kupują. Wystarczy promocja...

Online xanar

« Odpowiedź #611 dnia: Pt, 04 Grudzień 2020, 09:32:44 »
Tak jak ta co była to się zdąża raz na rok.

Offline misiokles

« Odpowiedź #612 dnia: Pt, 04 Grudzień 2020, 09:39:21 »
Niemniej jednak egmont.pl skądś złą opinię ma. Gdyż najskuteczniejszym sposobem na zmianę w sposobie działania firmy jest głosowanie portfelem. Czyli - nie kupuję mimo bardzo dobrej okazji, wolę gdzieś indziej - drożej a bezpieczniej. A tak to jedynie zaklinamy rzeczywistość pisząc na forum formułki w stylu "kto to widział, by w wieku XXI być mentalnie w latach 90-tych ubiegłego wieku". Kuszenie się na dobre promocje mmo wysokiego ryzyka to też oznaka dawnej mentalności.

Online xanar

« Odpowiedź #613 dnia: Pt, 04 Grudzień 2020, 09:44:11 »
To już było przerabianie z Livro, ludzie i tak będą kupować bo tanio, tak na prawdę to aktualnie jest jeden sklep, który jakoś w miarę pakuje.

Offline arczi_ancymon

« Odpowiedź #614 dnia: Pt, 04 Grudzień 2020, 10:02:26 »
Nie wiem o jaki sklep chodzi, ale ja tam kupuję w tantisie i fajnie mi na razie pakują. Na jakieś 5 czy 6 paczek tylko 1 obity komiks, i obstawiam, że taki już trafił do kartonu.