Autor Wątek: Sugestie na temat forum  (Przeczytany 413909 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Harlequinka

Odp: Sugestie na temat forum
« Odpowiedź #2235 dnia: Pn, 14 Kwiecień 2025, 15:41:39 »
Dzięki Masonna, ale nie trzeba. 😊 Nie mam zamiaru więcej odzywać się do osobnika, który sam wiecznie jątrzy; wiecznie coś do mnie ma; przeszkadza mu wszystko we mnie; a na końcu robi z siebie biedną, skrzywdzoną ofiarę bo mu gdzieś odpowiedziałam.🤦‍♀️🤷‍♀️
« Ostatnia zmiana: Pn, 14 Kwiecień 2025, 15:43:18 wysłana przez Harlequinka »
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline Pan M

« Odpowiedź #2236 dnia: Pn, 14 Kwiecień 2025, 18:13:17 »
@harlequinka - jak będziesz teraz chciała odpowiedzieć coś Panu M, pisz mi na prv, przekleję mu  8)

Po co w ogóle zabierasz głos w czymś co nie dotyczy Ciebie?  Nie mam nic do Ciebie czy kogokolwiek z tego forum jak do kobiety z Harley w Avatarze, bo to wykracza poza to forum.

Nie warto czasem zabierać głosu w sprawach, które są trochę głębsze niż zwykła animozja na forum.

Ja mogę sobie nie życzyć żeby pisała do mnie osoba jakakolwiek.ym bardziej ktoś kogo znam na wylot. Ot demokracja tu nie trzeba bialorycerzowac.

« Ostatnia zmiana: Pn, 14 Kwiecień 2025, 18:20:30 wysłana przez Pan M »

Offline 79ers

« Odpowiedź #2237 dnia: Śr, 16 Kwiecień 2025, 20:23:10 »
Po kilku godzinach wcczytywania wskoczyło forum, czy tylko u mnie ?

Offline michał81

« Odpowiedź #2238 dnia: Śr, 16 Kwiecień 2025, 20:24:39 »
Forum muliło przez kilka ostatnich godzin.

Offline Mateusz

« Odpowiedź #2239 dnia: Śr, 16 Kwiecień 2025, 20:27:01 »
Mamy atak. Próbujemy blokować. Powinno się za chwilę uspokoić.
Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami

Offline death_bird

« Odpowiedź #2240 dnia: Wt, 22 Kwiecień 2025, 15:20:25 »
Czy to tylko u mnie coś się popierniczyło czy wszystkim reklamy w wątkach wjeżdżają między posty?
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline Mateusz

« Odpowiedź #2241 dnia: Wt, 22 Kwiecień 2025, 15:26:45 »
Ech, Google znowu uznało, że sobie włączy reklamy automatyczne. Już się nie powinny pojawiać. Jak coś to dawajcie znać.
Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2242 dnia: Wt, 22 Kwiecień 2025, 16:45:49 »
No nie wierzę, patrząc na kosz, bo wychodzi, że w końcu ktoś z tym spamem zrobił, co należy. Brawo!

Offline Murazor

« Odpowiedź #2243 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 11:13:38 »
Ech gdyby dodawanie obrazkow na telefonie byloby prostsze, wrzucilbym screenshoty. U mnie dziala.
Przy okazji mi sie przypomnialo.

Dobrze, że podbijasz, bo wyleciało mi z głowy. Zbadam temat i powinno się pojawić na dniach.
I jak tam? Kolejne 2 miesiace minely  :'(

Czy mozna dorzucic do forum taki ficzer?

Ładowanie obrazka bezposrednio z posta. Hostowany bedzie na postimages. Jedyny minus jaki wyczytalem to fakt, ze postimages moze usuwac obrazy po okolo 2 miesiacach jezeli nie sa wyswietlane/uzywane.

Offline licinus

« Odpowiedź #2244 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:35:04 »
W telefonie nie jestem zalogowany na forum i nie mogę nic przeglądać bo niby zostałem zbanowany... Pierwszy raz z czymś takim się spotykam. Co to mogło się stać? Pisze, że obraziłem administrację. Niby jak, nigdy nic nie piszę, w telefonie tylko czytam posty. Czarna magia czy co?
« Ostatnia zmiana: Cz, 24 Kwiecień 2025, 14:41:01 wysłana przez licinus »

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2245 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 15:34:49 »
Obrażasz tym, że nie piszesz ;D

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #2246 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 17:29:29 »
Chciałam zgłosić identyczny problem jak kolega @licinus 😭😭😭 Z mojego telefonu nie mogę się ani zalogować ani nawet przeglądać forum jako gość. Pisze mi o jakimś zmyślonym banie. 😮‍💨Udało mi się dopiero na telefonie bliskiej osoby która ma innego operatora. POMOCY kurde!!!
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline licinus

« Odpowiedź #2247 dnia: Pt, 25 Kwiecień 2025, 08:59:10 »
Taki komunikat mi wyświetla od wczoraj i nic już nie mogę zrobić

Offline komiks

« Odpowiedź #2248 dnia: Pt, 25 Kwiecień 2025, 13:29:26 »
Po treści komunikatu wygląda, jakbyście zostali zhakowani ;D
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline Mateusz

« Odpowiedź #2249 dnia: Pt, 25 Kwiecień 2025, 17:55:49 »
Te komunikaty związane są z tym, że akurat przypisało Wam w sieci komórkowej adresy IP, które zostały zbanowane na forum. Najlepiej rozłączyć wtedy połączenie i spróbować jeszcze raz.