Autor Wątek: Sugestie na temat forum  (Przeczytany 416661 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanar

Odp: Sugestie na temat forum
« Odpowiedź #1095 dnia: Nd, 21 Marzec 2021, 19:05:48 »
Ludzie przestaną się czepiać jak zacznie normlane posty pisać, ale przecież on musi dopisać w prawie każdym poście teksty typu:
Egmont to zło,
TK blokuje,
Hachette najlepsze.
itp.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Online michał81

« Odpowiedź #1096 dnia: Nd, 21 Marzec 2021, 19:48:02 »
Nie zabraniajmy mu własnego zdania. Problem jest taki, że każdy je zna, a on sam nie potrafi napisać nic nowego.
« Ostatnia zmiana: Nd, 21 Marzec 2021, 20:24:29 wysłana przez michał81 »

Offline Gazza

« Odpowiedź #1097 dnia: Pn, 22 Marzec 2021, 08:36:50 »
Ignorujcie takie wpisy i tyle. Po co to ciągłe bicie piany. Bez podsycania płomień wygaśnie. A tak - jeden wpis z cyklu "ETZ", a po nim 10 torpedujących. I tak w kółko.  ::)

Offline xanar

« Odpowiedź #1098 dnia: Pn, 22 Marzec 2021, 08:46:12 »
Ostatnio było tak, że jakaś nowa osoba (miała mało postów) zaczęła z nim dyskutować. Ja go mam w ignorowanych a i tak zawsze ktoś go zacytuje, może tą osobę co go cytuje też trzeba do ignorowanych wrzucać  :) jest to jakiś pomysł. :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline turucorp

« Odpowiedź #1099 dnia: Cz, 25 Marzec 2021, 08:41:27 »
Ech Turucorpie; ewidentnie świetnie się bawisz przy okazji bicia tej piany ;D

To ja sobie jeszcze pozwolę wrzucić linkę w kwestii tego czy moje posty są biciem piany, czy może jednak po prostu zapobiegliwym formułowaniem zdań, w celu uniknięcia prześladowań  :o
https://wyborcza.pl/7,75398,26914052,ziobro-zniewazony-jako-organ-prokuratura-znow-chce-scigac-czytelnikow.html#s=BoxWyboImg1
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline chch

« Odpowiedź #1100 dnia: Cz, 25 Marzec 2021, 09:05:55 »
To ja sobie jeszcze pozwolę wrzucić linkę w kwestii tego czy moje posty są biciem piany, czy może jednak po prostu zapobiegliwym formułowaniem zdań, w celu uniknięcia prześladowań  :o
https://wyborcza.pl/7,75398,26914052,ziobro-zniewazony-jako-organ-prokuratura-znow-chce-scigac-czytelnikow.html#s=BoxWyboImg1
Widzę, że to silniejsze od Ciebie i po prostu musisz sobie znaleźć zastępstwo kaprala...

Offline turucorp

« Odpowiedź #1101 dnia: Cz, 25 Marzec 2021, 09:20:29 »
Widzę, że to silniejsze od Ciebie i po prostu musisz sobie znaleźć zastępstwo kaprala...

Ależ skąd, po prostu staram się do końca wyjaśnić kwestie związane z otrzymywaniem ostrzeżeń na forum.
Wpis jak najbardziej związany z tematem. A że akurat pojawiła się świeża sprawa, to uznałem, że warto o tym wspomnieć, chociażby po to, żeby uświadomić moderatorom, że wpisy użytkowników mogą mieć kompletnie inny kontekst niż im się wydaje.
Odzywam się tutaj jedynie w celu poprawy komunikacji na forum, a nie szukania pretekstu do jakieś kłótni.  ::)
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline chch

« Odpowiedź #1102 dnia: Cz, 25 Marzec 2021, 09:27:11 »
Ależ skąd, po prostu staram się do końca wyjaśnić kwestie związane z otrzymywaniem ostrzeżeń na forum.
Wpis jak najbardziej związany z tematem. A że akurat pojawiła się świeża sprawa, to uznałem, że warto o tym wspomnieć, chociażby po to, żeby uświadomić moderatorom, że wpisy użytkowników mogą mieć kompletnie inny kontekst niż im się wydaje.
Odzywam się tutaj jedynie w celu poprawy komunikacji na forum, a nie szukania pretekstu do jakieś kłótni.  ::)

Jasne, i właśnie dlatego piszesz o unikaniu prześladowań. W celu poprawy komunikacji na forum...
czy może jednak po prostu zapobiegliwym formułowaniem zdań, w celu uniknięcia prześladowań

Mając na względzie, że sam niedawno przerzucałeś się z Apaszem "pozwami" (pisałeś zdaje się, że jak ktoś dwa razy przegra w sądzie to będzie uważniej dobierał słowa).

Kolejne dwa linki do Twojej kolekcji:
https://panoptykon.org/wiadomosc/ten-komentarz-mnie-obraza-co-mam-zrobic

https://portalprawait.com/entry/uwazaj-na-to-co-piszesz-za-aktywnosc-na-facebooku-mozesz-slono-zaplacic/

Offline turucorp

« Odpowiedź #1103 dnia: Cz, 25 Marzec 2021, 09:42:58 »
Jasne, i właśnie dlatego piszesz o unikaniu prześladowań. W celu poprawy komunikacji na forum...
Mając na względzie, że sam niedawno przerzucałeś się z Apaszem "pozwami" (pisałeś zdaje się, że jak ktoś dwa razy przegra w sądzie to będzie uważniej dobierał słowa).

Nie rozumiem po co mieszasz dwie różne sprawy?
Mój wpis odnosi się bezpośrednio do działań moderacji i ma jednoznaczne powiązanie z konkretną sytuacją na forum.
Kwestie podjętych (?) przez @Apasza działań w sprawie domniemanej „obrazy uczuć religijnych”, oraz sprawę pomówienia przez w/w to zupełnie odrębne tematy, których, na prośbę moderacji, staram się tutaj nie poruszać.

Online michał81

« Odpowiedź #1104 dnia: Cz, 25 Marzec 2021, 20:08:20 »
Pytanie do moderacji.

Jak jaki sposób można ukrócić proceder odpowiadania w tym samym poście poprzez pisanie "@DOWN"? Dla mnie to jest bardzo irytujące i wybija z dyskusji.

Offline stachel

« Odpowiedź #1105 dnia: Pt, 26 Marzec 2021, 12:38:20 »
Proponuję zacząć od poproszenia osób, które tak robią, aby tego nie robiły :)

Online michał81

« Odpowiedź #1106 dnia: Pt, 26 Marzec 2021, 14:04:03 »
Proponuję zacząć od poproszenia osób, które tak robią, aby tego nie robiły :)
Były proszone nie raz i cały czas powtarzają ten proceder.

Offline Gieferg

« Odpowiedź #1107 dnia: So, 27 Marzec 2021, 10:05:21 »
Więc należy to po prostu olewać i udawać, że w taki sposób pisane teksty w ogóle nie zaistniały, w żaden sposób się do tego nie odnosić. Może w końcu dotrze.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #1108 dnia: Pn, 29 Marzec 2021, 18:54:30 »
Ja tak robię czasem, żeby uniknąć inflacji postów i spamowania tematu jedno-dwuzdaniowcami, jak to xanar robi. Poza tym nie chcę przedłużać dyskusji, jak widzę, że do niczego nie doprowadzi, bo rozmówca jest zacietrzewiony.

Offline stachel

« Odpowiedź #1109 dnia: Pn, 29 Marzec 2021, 19:59:56 »
@Bazyliszek To prośba abyś tak nie robił. Spokojnie forum udźwignie te naście postów miesięcznie więcej, a osoby obserwujące wątek będą normalnie dostawać powiadomienia.