Zgłosiłeś je? Bo nie widzę ich w raportowanych wiadomościach.
Jest jakiś obligatoryjny obowiązek zgłaszania tego typu zachowań?
Zablokowałeś wątek o tłumaczeniach, bo był „zwyczajnym offtopem”, czy może jednak jakieś konkretne szambo tam wybiło?
Rozumiem, że ty lepiej wiesz, ile osób się do mnie zgłosiło o dane innych użytkowników, więc może ty nam powiesz?
Rozumiem, że Ty pozwalasz sobie na swobodne wrzucanie takich informacji, ale już schodząc do poziomu konkretów, wolisz zachować „enigmatyczny sarkazm”? Nie pierwszy raz

Jeśli myślisz, że to miało w jakiś sposób uderzyć w Ciebie, to masz niestety zbyt duże mniemanie o sobie. Nie obchodzi mnie teraz i nie obchodziło mnie wtedy czy brałeś udział w tamtej dyskusji. Nawet nie pisałem go w jej kontekście, tylko ogólnego zachowania użytkowników, do jakiego dochodzi w takich luźnych tematach — jest to raczej dosyć czytelne. Już nawet nie pamiętam, kto wtedy sprzątał ten temat. A to jaką wyrobiłeś sobie opinię wśród użytkowników, nie jest moją winą.
Ojej, wyrobiłem sobie taką opinię wśród użytkowników, że niektórzy wpadają w panikę i pośpiesznie zmieniają swoje dane, a inni wbijają z oskarżeniami, że próbuję wyciągnąć ich dane osobowe (ciekawe po co?) i do tego promuję „banderyzm”. Rzeczywiście, „działanie moderacyjne” nie mają na to żadnego wpływu

Dzięki za poprawę humoru od rana. Trudno mi to nawet jakoś skomentować. Poświęcam na to forum tyle czasu, ile jestem w stanie, a i to odbywa się kosztem mojego czasu wolnego. Do jego moderowania za darmo jakoś tłumy się nie kwapią.
Napisałem gdzie widzę problem (permanentny) i zasugerowałem, jak można go usunąć.
Czytasz to co napisałem, czy wolisz uparcie uderzać w dramę, że nie masz wolnego czasu i poprawiać sobie w ten sposób humor?
Chyba wszystkim na forum zależy, żeby to miejsce istniało i większości zależy, żeby debaty miały tutaj cywilizowany charakter. Jeśli jedynym Twoim argumentem jest „brak czasu” to wszyscy mamy problem.
W kwestii „za darmo”, w komiksowie bywa, że robimy komiksy, wydajemy komiksy, robimy festiwale, ogarniamy wystawy itd. bardzo często za darmo, a nawet dopłacając do interesu. Nie wiedziałeś o tym?
Na tym forum są zarejestrowani ludzie, którzy moderowali a nawet administrowali fora komiksowe skutecznie, przez wiele lat i za darmo. Może warto do nich podbić, zamiast bawić się w sarkazm?