Nastał czas podsumowań, nazbierało się trochę zaległych rzeczy do opisania i pokazania.
Na początek wrysik Mistrza Tadeusza. To jeszcze epizod roku 2022. Cenię takie akcje z zakupem albumu z pamiątką bezpośrednio od Wydawcy. Kultura Gniewu nie zawodzi!

Nowości zakupione w ostatnich tygodniach:

Studio Lain ostatnio robi furorę, obie pozycje bardzo dobre. Button Man to topka z ostatnich miesięcy - bezsprzecznie fenomenalna pozycja. Cieszę się, że podjąłem decyzję o zakupie. Funky Koval aktualnie jest na moim rozkładzie, niedługo wrzucę swoją opinię o samym wydaniu, jak i komiksie.
W7

Wczoraj odebrałem przesyłkę od znajomego, bardzo przyjemny dla oka komplet. Etui dobrze wykonane, klimatyczne. Wydaje się dobrej jakości, na cały sezon pierwszy będzie jak znalazł.
Muszę nadrobić kilka zeszytów, na ten moment moja Wydziałowa kolekcja prezentuje się następująco.

Ostatni punkt to podsumowanie zdobyczy ze Złotych Kurczaków. W rolach głównych Grzegorz Pawlak oraz Piotr Nowacki.

Drobne zakupy.

Ojciec Rene

Márk László i jego potężny i majestatyczny Batman oraz wrys w "O chłopcu, który pokochał ducha klauna".

Do następnego