Jak na pierwszy to nie mogłeś wybrać lepiej! Infinity (mam CR+) to Ferrari wśród aerografów. Super!
Modele czego? 
Modele samochodów rajdowych, trochę odkładam w czasie bo czeka mnie teraz najmniej lubiana część - przyklejanie kalkomanii, a ta w przypadku rajdówek, szczególnie tych nowszych to skomplikowana sprawa.
W konkurencji komiksy vs modele vs puzzle na razie wygrywają puzzle. Czas niestety nie jest z gumy...
W temacie puzzli chciałem zrobić coś o czym myślałem, że będzie niemożliwe - polecić chińskie wyroby. Na allegro można kupić multum wzorów. Na początku podchodziłem sceptycznie, zamówiłem jedną sztukę, ale już 3 inne jadą do mnie z Chin. Szczególnie polecam dla osób początkujących. Puzzle mają na odwrocie literki dzielące puzzle na 8 sztuk po 125 elementów. Dodatkowo wiadomo w jakiej pozycji pasują puzzle. Są drewniane, świetnie trzymają się kupy i mają na tyle unikatowe kształty, że składanie nie jest w ogóle problemem. No i mnóstwo różnych, świetnych wzorów. Trzeba jednak pamiętać, że prawdopodobnie kupując wspiera się piractwo i kradzież praw autorskich

(są na tyle dobre i ciekawe wzory, że się złamałem).