Autor Wątek: 8azyliszek - kolekcja  (Przeczytany 173270 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bazyliszek

Odp: 8azyliszek - kolekcja
« Odpowiedź #120 dnia: Pt, 12 Czerwiec 2020, 10:06:56 »
Unboxing się załadował i można zobaczyć.

A przed chwilą przyszła do mnie druga paczka. I tym razem kurier Inpostu normalnie zapukał, wziął kod odbioru, podał mi paczkę i dopiero wtedy odjechał. Jakoś kulturalniej.

Offline Arion Flux

« Odpowiedź #121 dnia: Pt, 12 Czerwiec 2020, 10:14:28 »
Piękne zakupy, Bazyl. Sam nie wiem dlaczego, ale jesteś jedyną osobą na tym forum, której zakupy nie tylko mnie interesują, ale naprawdę cieszą i, co jeszcze dziwniejsze, ciesza nawet bardziej niż moje własne.

Ostatnio miałem podobnie. Nagle dziewczyna mówi że za dużo wydaję na komiksy zamiast np. nowe meble z Ikei kupić. :/

Tak to jest z tymi dziewczynami. Odkryłem to już jakiś czas temu i po prostu się z żadnymi dziewczynami nie zadaję. Niech sobie same kupują meble z Ikeii, jak tak bardzo chcą. Ja tam sobie co najwyżej kupię od czasu do czasu jakiś regał Billy i wystarczy. A taka jedna z drugą to tylko cały czas człowiekowi nad uchem brzęczy "Ikea, Ikea", do znudzenia. Dlatego z tym skończyłem.

To ja nie mogę narzekać, bo mam spoko kuriera, przynajmniej z UPS jak z Gildii biorę. Sąsiadom paczki nie zostawia, wolę później gdzieś go dorwać na mieście.
Ramirez, na jakim swiecie żyjesz! Gildia nie współpracuje z UPS od co najmniej kilku miesięcy. 

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #122 dnia: Pt, 12 Czerwiec 2020, 10:23:29 »
Serio już nie współpracują? Zawsze od nich bralem UPS, ostatnio to wszędzie gdzie się da, biorę paczkomat, ale w kwietniu, albo maju UPS coś mi dostarczał. Jak nie z Gildii, to nie wiem skąd...

Ale byłem akurat na rowerze jak kurier dzwonił, to podjechałem później do niego rowerkiem 8)

Tak było!

Offline xanar

« Odpowiedź #123 dnia: Pt, 12 Czerwiec 2020, 10:27:20 »
To nie są rejony moich zainteresowań. Nie ciągnie mnie w te klimaty.

@SawiK
Ostatnio miałem podobnie. Nagle dziewczyna mówi że za dużo wydaję na komiksy zamiast np. nowe meble z Ikei kupić. :/ I wiem że Transmetropolitan to oddzielny komiks. Ale mnie zainteresował jak to Mandragora wydawała. Choć do dziś żadnego numeru nie przeczytałem.

Bazyl, kup nowe meble na komiksy z Ikea, będzie zadowolona.  :)
Jej pieniądze wydajesz, czy jak  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #124 dnia: Pt, 12 Czerwiec 2020, 10:36:03 »
Jak dziewczyna ma pieniądze to są jej pieniądze.
Jak chłopak ma pieniądze, to są nasze pieniądze, na naszą wspólną przyszłość.  ::) Jak będziesz kiedyś w jakimś dłuższym związku @xanar to zrozumiesz. Na początku znajomości moja też nic nie mówiła, a nagle coś ją ruszyło. :-\

Offline Gazza

« Odpowiedź #125 dnia: Pt, 12 Czerwiec 2020, 10:45:26 »
TK lubi to!  8)

Offline xanar

« Odpowiedź #126 dnia: Pt, 12 Czerwiec 2020, 10:47:34 »
Ja dobrze wiem jak to wszytko działa  :) poza tym jestem starzy od ciebie, także mnie nie pouczaj  :)
Ale przecież teraz jest równouprawnienie czyli wszytko jest wspólne, czy to działa tylko w jedną stronę  ;D

Offline adamarluk

« Odpowiedź #127 dnia: Pt, 12 Czerwiec 2020, 10:50:23 »
Jak dziewczyna ma pieniądze to są jej pieniądze.
Jak chłopak ma pieniądze, to są nasze pieniądze, na naszą wspólną przyszłość.  ::) Jak będziesz kiedyś w jakimś dłuższym związku @xanar to zrozumiesz. Na początku znajomości moja też nic nie mówiła, a nagle coś ją ruszyło. :-\
Problemy pierwszego świata  ;D

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #128 dnia: Pt, 12 Czerwiec 2020, 12:36:28 »
Jak będziesz kiedyś w jakimś dłuższym związku @xanar to zrozumiesz. Na początku znajomości moja też nic nie mówiła, a nagle coś ją ruszyło. :-\

Widzę Bazyl, że wielu z nas mogłoby uczyć się na twoich życiowych doświadczeniach  ;D

Offline bibliotekarz

« Odpowiedź #129 dnia: Pt, 12 Czerwiec 2020, 15:31:14 »
Problemy pierwszego świata  ;D
Problemy pierwszego świata: najpierw nie wiem na co wydać, potem nie wiem kiedy to przeczytać i wreszcie nie mam gdzie
 tego trzymać.
Batman returns
his books to the library

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #130 dnia: Wt, 23 Czerwiec 2020, 09:54:33 »
Parę starszych pozycji. W tym obraz tego jak zmasakrowałem swoje Tomy & Jerry wycinając strony i dziurkując je, by dobrze w segregatorze leżały.  :-\ Plus porównanie polskiej i angielskiej wersji Generation X. Rzeczywiście brytyjskie tomy są grubsze.

Offline amsterdream

« Odpowiedź #131 dnia: Wt, 23 Czerwiec 2020, 10:19:37 »
Czas nas zmienił, chłopaki...

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #132 dnia: Wt, 23 Czerwiec 2020, 10:59:55 »
Dla mnie forma ma mniejsze znaczenie niż treść i cena. Jak na miękko jest taniej, to po co będę WKKM dokupował?

Offline gashu

« Odpowiedź #133 dnia: Wt, 23 Czerwiec 2020, 13:06:09 »
Na półkach trochę słabo to pewnie wygląda. Wstyd zaprosić dziewczynę do domu. Trzeba pewnie po szufladach chować... :D

A tak na poważnie, to zgadzam się, że treść jest zdecydowanie ważniejsza niż forma. Zwłaszcza w przypadku większości super-hero, gdzie w 90% przypadków jakakolwiek lepsiejsza forma jest zbędna ;).

Offline xanar

« Odpowiedź #134 dnia: Wt, 23 Czerwiec 2020, 13:11:00 »
Ostatnio pisał, że dziewczynie półki się nie podobaj i trzeba nowe koniecznie z Ikea, czy coś w tym stylu  :)