Autor Wątek: Heheszki  (Przeczytany 47239 razy)

Offline komiks

Odp: Heheszki
« Odpowiedź #285 dnia: Nd, 19 Październik 2025, 20:46:34 »
I tak nie usunie konta, bo się nie da, wystarczy, że ex go strigeruje, to mając świadomość, że cały czas może odpisać, złamie się i napisze. Oczywiście istnieje sposób, ale trzeba pokombinować.
Są gorsze sytuacja, jak np. pracowanie w tej samej firmie ze swoją byłą i codziennie mijanie jej na korytarzu.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline Yorik

« Odpowiedź #286 dnia: Nd, 19 Październik 2025, 20:51:40 »
Lata temu, młodym romantykiem będąc, też przeżyłem ciężkie rozstanie. Rozwiązałem to w prosty sposób - sprawdziłem wszystkie drogi komunikacji miejskiej ex na jej uczelnie, i wybrałem alternatywne środki dojazdu wszędzie ;) A potem to już przesiadłem się na rower, więc byłem spokojny że nigdzie na nią nie trafię. Jakbym mógł teraz cofnąć czas, to po prostu pogodziłbym się ze stanem rzeczy jak facet, i miał normalny koleżeński kontakt. Ale człowiek mądry dopiero po czasie, a wtedy hormony 20 latka rządziły.
"Go ahead....I've had to deal with worse."

Offline komiks

« Odpowiedź #287 dnia: Nd, 19 Październik 2025, 20:53:40 »
i miał normalny koleżeński kontakt.

Może Ty byś miał, ale skąd pewność że ona by miała? ;)
Kobiety potrafią być mściwe.

Offline Yorik

« Odpowiedź #288 dnia: Nd, 19 Październik 2025, 20:59:20 »
Przeze mnie nie dało się utrzymać koleżeńskiego kontaktu, nie potrafiłem zaakceptować rozstania. To była pierwsza "poważna" dziewczyna, dziś to brzmi komicznie, ale jako ten 20 letni chłopak byłem święcie przekonany że to ostatnia kobieta w moim życiu. Wiedziała że można to tylko uciąć i dobrze zrobiła. Do dziś czasem się zastanawiam co u niej albo jej rodziców, ale suma summarum dobrze że nie gadamy, i nie miałbym odwagi się do niej odezwać np. na FB. Z innymi dziewczynami nie mam już takiego problemu, jedna jest teraz z moim kumplem i dobry mamy kontakt wszyscy. Ale to dlatego że nie były to tak silne uczucia za kulisami. Dlatego dziś sobie obiecałem, że jak nie wypali mi kolejna relacja, to będę chciał mieć normalny kontakt i móc wymienić się wiadomościami raz w roku. Lektura dyskusji @Pana M i @Harlequinki tylko mi przypomniała własne doświadczenia, jak ciężko się żyło z żalem i niedomówieniem wobec "byłych bliskich".

Offline komiks

« Odpowiedź #289 dnia: Nd, 19 Październik 2025, 21:16:42 »
Lektura M z H przede wszystkim pokazuje, że kobiety bywają mściwe i potrafią w zaplanowany sposób pokierować swoją ofiarę w pułapkę, gdzie potem ofiara sama skacze z klifu. Panna H zrobiła laleczkę voodoo ponad miesiąc temu i na start połamała jej nóżki, czego byliśmy świadkami. Następnie wbijała szpileczki, których być może nie dostrzegaliśmy ale były odczuwalne dla pana M. Miało to na celu dokładnie to, co się wydarzyło później, czyli sprowokowanie M do reakcji. W wyniku tego wybuchła drama, gdzie H wywlokła wszystko na światło dzienne, zdyskredytowała M i doprowadziła do jego kapitulacji. Panna H, a raczej zemsta najlepiej smakuje na zimno, dopięła swego. Wszystko wygląda jak zwykły przypadek, ale prawdopodobnie było zaplanowane przez H od samego początku.

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #290 dnia: Nd, 19 Październik 2025, 21:27:22 »
Widzisz M? WYGRAŁEŚ!! Jak zawsze. Pięknie się wybieliłeś, jak śnieg biały. Oczywiście już mnie podsumowano i wypadam na tą złą i najgorszą. Możesz sobie bić brawko.
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline komiks

« Odpowiedź #291 dnia: Nd, 19 Październik 2025, 21:29:41 »
Nie emocjonuj się tak, osobiście uważam, że w związku byłaś poszkodowana, ale teraz się zemściłaś, dlatego wcześniej napisałem, że nie wiem kto jest bardziej zły i podtrzymuje.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #292 dnia: Nd, 19 Październik 2025, 21:41:17 »
Nie odchodź @Pan M, większość ludzi zapomni o tej dyskusji za tydzień.
Powątpiewam, czy na dzisiaj to kogokolwiek obchodzi.

W wyniku tego wybuchła drama, gdzie H wywlokła wszystko na światło dzienne, zdyskredytowała M i doprowadziła do jego kapitulacji. Panna H, a raczej zemsta najlepiej smakuje na zimno, dopięła swego. Wszystko wygląda jak zwykły przypadek, ale prawdopodobnie było zaplanowane przez H od samego początku.
Jeśli tak, to piękna akcja.

Offline Yorik

« Odpowiedź #293 dnia: Nd, 19 Październik 2025, 21:46:45 »
Może zapytajmy eksperta co sądzi o temacie ;)
Spoiler: PokażUkryj

Offline Raveonettes

« Odpowiedź #294 dnia: Nd, 19 Październik 2025, 21:55:58 »
Oboje siebie warci. Wyciąganie brudów na forum komiksowych. Naprawdę można nisko upaść.

Online Xmen

« Odpowiedź #295 dnia: Nd, 19 Październik 2025, 23:05:53 »
  Było się nie wpierdalać w białych zbrojach w nie swoje sprawy.
Ja myślałem, że oni piszą takie rzeczy na publicznym forum właśnie dla publiki. Dla mnie była to bardzo zabawna sprawa, z uśmiechem na twarzy pisałem "że czekamy na wypowiedź harlequinki" Nie wiedziałem, że tam są jeszcze takie emocje.
Sorry ale kto normalny pisze takie ciężkie wysrywy na forum o swoich ex jak harlequinka? Pan M po co odpisuje, jeszcze teraz? nikt nie wiedział, że chodzi o niego. Mógł jej napisać na priw. W sumie to niepotrzebnie mi się głupio zrobiło, przecież oni po to robią tą szopkę, jedno chce oczernić drugie. W sumie dalej beka, komedia to niestety cudza tragedia.
« Ostatnia zmiana: Nd, 19 Październik 2025, 23:16:19 wysłana przez Xmen »
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Yorik

« Odpowiedź #296 dnia: Pn, 20 Październik 2025, 19:51:38 »

Offline Dracos

« Odpowiedź #297 dnia: Pn, 20 Październik 2025, 20:12:33 »
sama prawda 😑

Offline Yorik

« Odpowiedź #298 dnia: Pn, 20 Październik 2025, 20:14:44 »
Niestety kolegom przez kilkanaście stron wątku singielskiego nie dało rady tego wbić do głów :)

Offline komiks

« Odpowiedź #299 dnia: Pn, 20 Październik 2025, 20:19:43 »
Wyjaśnisz? Co ma ten wspólnego z memem?