Autor Wątek: Thorgal od Hachette (edycja 2024)  (Przeczytany 157901 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline manganian

Odp: Thorgal od Hachette (edycja 2024)
« Odpowiedź #435 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2024, 21:31:06 »
Ja czekam nadal na pierwszą przesyłkę. Zamówiłem 11. lutego. Kpina. W kwietniu odpisali, że czekają na towar. Firma dno.

Offline komiks

« Odpowiedź #436 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2024, 21:34:25 »
Rób aferę w temacie Honor czy biznes ;D
Tak serio, to pisane było, że muszą zrobić dodruk  :D
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #437 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2024, 21:47:36 »
Chciałbym poinformować że rozpoczął się proces pakowania do wysyłki tomów 8 i 9..  :) w aplikacji inposta pojawiła się przesyłka..  :)
Alinoe i Łucznicy..
Jaram się..   :)

Są te emocje, bo człowiek czeka i nie wie, czy komiks będzie fajny, czy mu się spodoba, czy scenarzysta i rysownik po raz kolejny staną na wysokości zadania. Tak to już jest, gdy pierwsze tomy wciągnęły czytelnika na tyle, że ten chce kontynuować przygodę i boi się jednak trochę rozczarować poziomem kolejnych historii  ;)

Offline Leszek

« Odpowiedź #438 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2024, 22:21:11 »
Chciałbym poinformować że rozpoczął się proces pakowania do wysyłki tomów 8 i 9
w FAQ stoi:
Przy wyborze dostawy za pośrednictwem Poczty Polskiej otrzymasz sms przy nadaniu pierwszych 3 paczek. Pamiętaj, o możliwości złożenia wniosku za pośrednictwem profilu zaufanego, by otrzymywać elektroniczne powiadomienia o awizo:
Złożyłem wniosek, ale dostałem tylko potwierdzenie że złożyłem wniosek. Ciekawe czy to zadziała.

« Odpowiedź #439 dnia: Cz, 18 Kwiecień 2024, 16:50:02 »
  No i trafiła mi się paczka z ubitymi komiksami, przez tyle lat to w sumie już trzecia w tym raz spakowali mi jakieś chamsko zniszczone bo pudełko było jak nowiutkie a w środku Superbohaterowie wyglądali jakby ktoś nimi w gałę haratał, tym razem jednak chyba wina poczty bo pudełko widać stuknięte i w komiksach trafiony ten sam narożnik. Nie jest to może jakieś znaczne uszkodzenie, ale przekracza nawet moje dosyć szerokie granice tolerancji. Co dosyć interesujące, powiedziałem żeby wysłali te dwa numerowane (paczka 6,7) bo ten "gratisowy" w sumie najmniej uszkodzony i mi nie będzie przeszkadzać, to pani powiedziała, że wyślą wszystkie trzy a te co dostałem mogę sobie zatrzymać.

Offline GSPdibbler

« Odpowiedź #440 dnia: Cz, 18 Kwiecień 2024, 17:32:19 »
Prenumerata zamówiona w lutym i do tej pory nie dostałem przesyłki. Fajne te hachette, takie nie za szybkie.

Offline michał81

« Odpowiedź #441 dnia: Cz, 18 Kwiecień 2024, 17:55:06 »
Prenumerata zamówiona w lutym i do tej pory nie dostałem przesyłki. Fajne te hachette, takie nie za szybkie.
Poczekaj na ten rollercoaster jak już ruszy. ;) wtedy dopiero zobaczysz jak to będzie przychodziło

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #442 dnia: Cz, 18 Kwiecień 2024, 21:33:27 »
Najpierw styczniowi zamawiający, dopiero potem lutowi. Z tego co widać, decyduje kolejność zgłoszeń, plus ile wydawnictwo zdąży dostać dodruków i/lub zwrotów z kiosków.

Offline Lipa

« Odpowiedź #443 dnia: Pt, 19 Kwiecień 2024, 06:03:51 »
Nie.

Zamówiłem kolekcje pierwszego możliwego dnia

Pierwszą przesyłkę dostałem jako jeden z pierwszych na forum, w I połowie stycznia

Mamy drugą połowę kwietnia i dalej nie mam trzeciej przesyłki, gdzie co niektórzy przed świętami czyli 3 tygodnie temu się chwalili

Offline Klint

« Odpowiedź #444 dnia: Pt, 19 Kwiecień 2024, 08:12:18 »
Dlatego też zrezygnowałem z prenumeraty i zakupu tej serii. Jak napisałem maila jak to jest , że niektórzy otrzymali przesyłkę a reszta musi czekać. Zapytałem czy nie jest to różnicowanie klientów i czy osoby, które muszą czekać dostaną jakieś zadośćuczynienie np. dodatkową grafikę.
Odpisali bardzo oględnie żebym spadał i zawsze mogę zrezygnować.
Lepiej stracić klienta. Polska szkoła biznesu.
Odesłałem wcześniejsze albumy i czekam na zwrot kasy.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #445 dnia: So, 20 Kwiecień 2024, 16:04:58 »
@UP
Zawsze możesz taniej kupować w Empiku. Ja tak robię i jestem zadowolony. Prenumerata w Hachette kulała od 2012 i do dziś się nic nie zmieniło.

Offline wonap

« Odpowiedź #446 dnia: Pn, 22 Kwiecień 2024, 14:19:26 »
ja zadowolony kupuje w kiosku

Offline roble

« Odpowiedź #447 dnia: Pn, 22 Kwiecień 2024, 16:33:23 »
ja zadowolony kupuje w kiosku

a ja zadowolony mam prenumeratę i dostaję gratisowe tomy.. :)

Offline tomsawyer

• Polubień: 414
  • Żywych zwołuję, zmarłych opłakuję, gromy kruszę.
    • Rush Hemispheres
« Odpowiedź #448 dnia: Pn, 22 Kwiecień 2024, 21:20:09 »
Chciałbym wam zwrócić uwagę na drobny szczegół techniczny. Otrzymałem przesyłkę z tomami 4-5 i płacąc zdefiniowałem w banku odbiorcę płatności.
Teraz dostałem paczkę z tomami 6-7 i jest zmieniony numer konta do przelewu.
"Nie od razu Rzym zbudowano, oczywiście, z tamtą robotą nie miałem nic wspólnego."

Offline Pinto

« Odpowiedź #449 dnia: Pn, 22 Kwiecień 2024, 23:02:44 »
A u mnie nr konta nie zmienił się.