Autor Wątek: Dylan Dog  (Przeczytany 53508 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tomsawyer

• Polubień: 490
  • Żywych zwołuję, zmarłych opłakuję, gromy kruszę.
    • Rush Hemispheres
Odp: Dylan Dog
« Odpowiedź #135 dnia: Śr, 24 Czerwiec 2026, 16:39:29 »
Dziękuję za informacje. Zamówione.
"Nie od razu Rzym zbudowano. Oczywiście, z tamtą robotą nie miałem nic wspólnego."

Offline wujekmaciej

« Odpowiedź #136 dnia: Cz, 25 Czerwiec 2026, 11:11:51 »
Jest to dotępne gdzieś poza Gildią ?

Offline @dylandogpl

« Odpowiedź #137 dnia: So, 27 Czerwiec 2026, 15:50:24 »
Moje egzemplarze dotarły do Czech wczoraj rano, więc polscy czytelnicy którzy zamówili przed premierą też już muszą mieć 😁

A na kilka wrażeń z lektury zapraszam tutaj: https://www.instagram.com/p/DaFnqg3jkzi/?igsh=eXVoaDRnNzlxMHpj

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #138 dnia: Pn, 29 Czerwiec 2026, 14:57:26 »
Nóż się ci ogr...  ???  ;D

Offline kosmoski

« Odpowiedź #139 dnia: Pn, 29 Czerwiec 2026, 20:21:14 »
Przed datą premiery było normalnie do kupienia, od jakiegoś czasu w gildii po premierze komiks na chwilę znika z dostępności. Mam zamówiony, jak przyjdzie dam znać ;)

przyszło :)

Offline 79ers

« Odpowiedź #140 dnia: Pn, 29 Czerwiec 2026, 20:25:18 »
Nóż się ci ogr...  ???  ;D
Czeskie wydanie  ;D ;D

Offline @dylandogpl

« Odpowiedź #141 dnia: Pn, 13 Lipiec 2026, 20:39:34 »
przyszło :)

Przepraszam ale mój telefon mówi po czesku i często przekręci jakieś słowa. W większości wyłapię błędy ale często nie mogę ich już tutaj edytować.

Offline @dylandogpl

« Odpowiedź #142 dnia: Pn, 13 Lipiec 2026, 20:43:40 »
Na @dylandogpl wpadł jubileuszowy post. Dużo zapowiedzi ale mało konkretów - mam nadzieję że rozpalę waszą ciekawość! 😎

200 postów na DYLAN DOG PL 🥳

Wprawdzie "Dylanologia stosowana" pojawiła się już dużo wcześniej na Facebooku, ale na instagramowym kanale Dylana Doga pozdrawiam was dzisiaj poraz dwusetny! Z tej okazji kilka aktualności i ogłoszeń, które ucieszą wszystkich polskich Dylanozerców!

💀 Zbliżający się szybkimi krokami jubileusz to czas świętowania i niespodzianek. Obchody tej rocznicy świętować będzie się także w Polsce! 26 września na urodzinowy tort zaproszeni są nie tylko czytelnicy.
"Na kawę i ciacho" wpadnie kilku włoskich autorów Tore Oficyna Wydawnicza  spotka się z czytelnikami, legendarni tłumacze dylanowych komiksów zostaną wyspowiadani a na wszystkich czeka wiele niespodzianek! Szczegóły wkrótce!

💀 Specjalny jubileuszowy album 481 który ukaże się we Włoszech we wrześniu będzie miał aż cztery różne okładki: regularną oraz trzy limitowane. Nie będzie łatwo zdobyć je wszystkie ponieważ album zapakowany będzie do nieprzezroczystej folii (blind bag).

💀 Polskich czytelników Barbary Baraldi czeka bardzo miła niespodzianka... ale szczegóły udostępnimy... wkrótce!
Dla tych, którzy chcieliby poznać też jej komiksy będziemy mieli wspaniałą wiadomość... ale i ta na razie pozostanie tajemnicą. Cierpliwości!

💀 Kto poza czytaniem lubi też mnie czasem posłuchać będzie miał kilka okazji. Za kilkanaście dni spotkamy się na kanale ReTro Komiks  gdzie oczywiście pogadamy o Dylanie, jego przygodach a ja ogłoszę więcej szczegółów w sprawie niespodzianek które czekają na nas 26 września właśnie w Polsce.

💀 Urodzinowy tort będzie wspaniały. Gdzie będzie można załapać się na kawałek i kto go dla was pokroi zdradzę już na początku sierpnia!

Mam nadzieję, że zaosrzyłem wasz apetyt (nie tylko na tort!)...

Dziękuję wszystkim czytelnikom i już nie mogę się doczekać na nasze spotkanie twarzą w twarz.... o którym też wam dzisiaj nic nie powiem!  🤪

Wszystkim życzę tylu tomów Dylana Doga ile napisałem o nim postów a sobie samemu życzę szybkiego skompletowania serii, od którego dzieli mnie już tylko kilkanaście albumów.
Do przeczytania wkrótce!

KP
_________

Ps. Wracając do poprzedniego tematu: ani "nóż" ani "ostrze", ani nawet ten "ogr" a o tym między innymi pogadamy z RetroKomiksem 😋
« Ostatnia zmiana: Pn, 13 Lipiec 2026, 20:59:01 wysłana przez @dylandogpl »

Offline @dylandogpl

« Odpowiedź #143 dnia: Cz, 16 Lipiec 2026, 22:29:44 »
Teaser - trailer dla podgrzania atmosfery:

Roberto Recchioni - Emiliano Tanzillo - Antonio Marinetti - Barbara Baraldi

26 września 2026

🤫🤫🤫