Autor Wątek: Wolverine  (Przeczytany 27726 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pestak

Odp: Wolverine
« Odpowiedź #135 dnia: Pn, 17 Marzec 2025, 15:25:28 »
Czasem warto wziąć pod uwagę uwagi jakie ci zgłaszają niektórzy, a nie odbijać piłeczkę i rzucić odpowiedzią jak jakiś dzieciak. Ja np. chętnie bym obejrzał taki film porównawczy pomiędzy tymi dwoma wydaniami, ale ekran się tak trzęsie, że nie da się wytrzymać pół minuty filmu bez bolących oczu.

Warto też dać jakąś muzyczkę do takiego filmiku (skoro i tak nic tam nie komentujesz tylko przewracasz kartki), bo ten oddech w stylu Dartha Vadera jest trochę denerwujący.

Offline nayroth

« Odpowiedź #136 dnia: Pn, 17 Marzec 2025, 19:25:17 »
Warto sobie pisać takie miłosne liściki w priwach do autora filmiku.

Bo te wyrzygi że komuś trzesie sie obraz, a komuś odglosy w tle przeszkadzają są trochę gó*no warte.

Jak kogoś bolą oczy od youtuba, to ja moge rzucić ze mnie swedzi mózg od takiego jęczenia... Równie merytoryczne to bedzie. Jak kogoś innego podnieca oddech zza kamery i sie tym chce podzielić na forum, to już nie mam na to ripisty...

Może bądźcie bardziej jak Wolverine i znoście te niedogoności niczym prawdziwy rosomak - w milczeniu?

Online Castiglione

« Odpowiedź #137 dnia: Pn, 17 Marzec 2025, 19:50:08 »
To dlaczego nie piszesz tego w priwach do autorów postów?

« Odpowiedź #138 dnia: Pn, 17 Marzec 2025, 20:14:06 »
Warto sobie pisać takie miłosne liściki w priwach do autora filmiku.

Bo te wyrzygi że komuś trzesie sie obraz, a komuś odglosy w tle przeszkadzają są trochę gó*no warte.

Może bądźcie bardziej jak Wolverine i znoście te niedogoności niczym prawdziwy rosomak - w milczeniu?
No, ale po to jest forum, żeby właśnie dyskutować na różne tematy.
A już tekst, że mamy znosić niedogodności - czyli co nie możemy zwrócić uwagę mu, żeby poprawił niektóre rzeczy, żeby kolejne filmy były po prostu lepszej jakości? Właśnie chyba o to chodzi, że jak nagrywasz coś, to liczysz na tzw. Feedback - nie zawsze on jest dobry. Ale właśnie dzięki takim rzeczom można na przyszłość się poprawić w tych rzeczach.
Ale no pewnie, najlepiej akceptować takie rzeczy, i całe życie niech autorzy filmów robią takie szkolne błędy, bo przecież po co komentować niedociągnięcia  ::)
Sociale:
https://www.instagram.com/wayne_collector
https://malopowaznyblog.blogspot.com/
Co jakiś czas, jako gość:
https://youtube.com/@comixxy?si=bq1ChjvybdESO-vD

Ten który nie załapał się na WKKM, bo był za mały 😉

Offline nayroth

« Odpowiedź #139 dnia: Pn, 17 Marzec 2025, 23:16:44 »
To dlaczego nie piszesz tego w priwach do autorów postów?
Bo jestem małostkowym bucem który lubi się przypierniczać do innych, dla poklasku forumowej większości. Jak mi idzie?

@wayne_collector,
jak najbardziej, można dawać feedback, pytanie czy warto.
Ew.czy adresat tego feedbacku sobie życzy, potrzebuje, tego nigdy do końca nie wiadomo, chyba że akurat napisze wprost: "Chłopaki zaczynam w youtuba! Walcie śmiało co się podobało a co mogę lepiej nast. razem! ".
Ja w tym filmiku dostałem to co chyba było w zamierzeniu do pokazania, tj. porównanie kolorów w obu wersjach. I tyle. Ale ok, bardziej wymagający moga być rozczarowani jakością i pewnie, niech dają feedback. Ja też swój feedback do ich feedbacku dałem, więcej jadu lać nie będę. Pokój ☮️

Online xanar

« Odpowiedź #140 dnia: Pn, 17 Marzec 2025, 23:22:02 »
No jak wrzuca do na forum, to raczej dla siebie tego nie robi  ::)
Twój komiks jest lepszy niż mój

« Odpowiedź #141 dnia: Wt, 18 Marzec 2025, 00:50:50 »
No dokładnie, jakby chciał to robić tylko dla siebie to by nie nagrywał tego na YT, a tym bardziej na YouTube  ;D
Robiąc to można się spodziewać komentarzy odnośnie filmu.
I spokojnie, ja nie zamierzam się kłócić z tobą nayroth - po prostu ją i xanar zwróciliśmy uwagę na to, że ekran się trzęsie jak cholera na filmie, co znacząco utrudnia skupienie się na filmie, człowiek chce się przyjrzeć kadrom, a nie może bo ciągle majtanie telefonem nie pomaga. Dlatego jakiś najtańszy statyw powinien załatwić robotę, i tyle.
Sociale:
https://www.instagram.com/wayne_collector
https://malopowaznyblog.blogspot.com/
Co jakiś czas, jako gość:
https://youtube.com/@comixxy?si=bq1ChjvybdESO-vD

Ten który nie załapał się na WKKM, bo był za mały 😉

Online Castiglione

« Odpowiedź #142 dnia: Wt, 18 Marzec 2025, 01:17:26 »
Bo jestem małostkowym bucem który lubi się przypierniczać do innych, dla poklasku forumowej większości. Jak mi idzie?
Good one ;)

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #143 dnia: Pn, 19 Maj 2025, 15:08:24 »
W niedzielę na WTK na stoisku Egmontu wreszcie był jeden odpakowany egzemplarz "Broni X". Potwierdzam, że jest on wydrukowany na offsecie. Ale czy to wygląda lepiej niż wydanie TM Semic? Te marginesy i papier wyglądają "za czysto", zbyt sterylnie, jak na mój gust. Poza tym przy krótkości zeszytów w których został wydrukowany, pisanie na dole każdej strony "rozdział trzeci, rozdział czwarty" itd. jest niepotrzebne i psuje efekt rysunków.

No i "Burzysko" oczywiście zostało, bo po co słuchać głosów czytelników i cokolwiek poprawiać? "... Zostaw tak".

« Ostatnia zmiana: Pn, 19 Maj 2025, 15:10:22 wysłana przez Bazyliszek »

Offline michał81

« Odpowiedź #144 dnia: Pn, 19 Maj 2025, 15:21:32 »
I tak wygląda na tym offsecie 100 razy lepiej niz na kredzie w kolekcji Hachette, gdzie kolory wyglądały jakby Logan wybrał się na dyskotekę.

Głosy zostały wysłuchane i są zmiany. Burzysko to ty robisz o jakieś pierdół.

Offline Takesh

« Odpowiedź #145 dnia: Pn, 19 Maj 2025, 15:43:53 »
O burzysko to na forum była niezła... burza  ::)

Offline Kandor

« Odpowiedź #146 dnia: Pn, 19 Maj 2025, 16:20:58 »
masz szczęście że skasowano forum gildii, gdzie takie rzeczy pisałeś
jakbyś był to byś nie musiał doceniać w jakimś filmiku i chwalić się zakupem, bo byś je dobrze znał, nadal totalna ściema z tym pokoleniem semikowym w twoim wykonaniu
Pokolenie AllegroOLXplus😁

Online xanar

« Odpowiedź #147 dnia: Pn, 19 Maj 2025, 17:16:53 »
Burzysko jak burzysko, tam był lepszy numer z tym tranzquile coś tam, zamiast uśpić.

Chociaż burzysko słonik podkreśla jako błąd.  :)

Offline michał81

« Odpowiedź #148 dnia: Pn, 19 Maj 2025, 17:21:35 »
Burzysko jak burzysko, tam był lepszy numer z tym tranzquile coś tam, zamiast uśpić.
Był i już nie ma.

Online xanar

« Odpowiedź #149 dnia: Pn, 19 Maj 2025, 17:53:06 »
A co teraz jest  :)