I patrząc na ich obecną politykę szanse na wydanie czegokolwiek z klasycznym Punisherem są bliskie zeru. Szkoda, naprawdę liczyłem na skompletowanie w tomach rzeczy po Semicu i w kolorze. Jest jeszcze coś z tamtego okresu po co Egmont mógłby ewentualnie sięgnąć?
Punisher War Journal by Carl Potts zdecydowanie tak, natomiast ja bym się nie zapędzał z Punisher Suicide Run, które i tak będzie w epikach jak Marvel się obudzi i wróci do wydania ciągu dalszego. Tylko tam będzie inaczej rozłożony materiał, co już widać: Capital Punishment kończy się na Punisher #75, natomiast Suicide Run zaczyna się od Punisher #85. Wątpię, aby epik wchodzący pomiędzy te dwa wydania miał tylko 10 zeszytów. Chyba, żeby Marvel dodał kolejną OGN, ale musiałbym sprawdzić co w tamtym czasie wyszło z Punisherem. Jakby Egmont wydał tego SR a potem miał wrócić z nowymi epikami, jakby się pojawiły, to byłby bałagan. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Jest jeszcze coś z tamtego okresu po co Egmont mógłby ewentualnie sięgnąć?
Shadowmasters, ale wątpię aby to wydali. To już lepszym rozwiązaniem byłoby wydać Punisher War Journal by Carl Potts i Jim Lee i dołożyć do niego mini serię Shadowmasters, bo zbiorczy powiela sporo materiału z tego wydania (plus dwa zeszyty z epika Kingpin Rules).