Na pytanie czy jest szansa odpowiedziałbym, że w najbliższej przyszłości (do ~2025) nie ma. Patrzę na półkę z Egmontowymi Deluxami i widzę Batman, Batman, Batman...
Czerwony syn 2015,
Amerykański obcy 2020 - co 5 lat "solowy" Superman w tej linii wydawniczej. Nawet jakby przyspieszyło (tj. jak skończą się Batmany

= nierealne) to wciąż czeka Morrisonowy
All Star, którego Egmont jestem pewien że wyda (przypuszczam że za jakiś czas, może jakby po sadze
Knightfall ruszyli Batmana Morrisona i wtedy "obok"), a też wiadomo jak lubią wznawiać komiksy - pewności nie mam, ale z tych wczesnych Egmontowych twardych okładek tylko
Na wszystkie pory roku Loeba nie został wznowiony, nie mogę obiektywnie powiedzieć czy warto (bo nie czytałem), ale sądząc po opiniach warto bardziej niż ww. względnie dostępnego
Dla jutra (chociaż z tą dostępnością to przesada, sam szukałem w normalnej cenie jednego tomu przez ponad rok).
Plus jak dwie powyższe odpowiedzi pokazują - Superman jest tak "porozrzucany" jak i Batman, ale przy nieporównywalnie mniejszej popularności ciężko przewidywać optymistycznie plany wydawnicze dla tej postaci, tutaj widziałbym szansę w tym co E robi wydając Green Lanterna - popularność jeszcze mniejsza, ale "uznane" tytuły wydać da radę