Autor Wątek: Omnibusy i inne "cegły" od Marvela, DC itd  (Przeczytany 328628 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanar

Odp: Omnibusy i inne "cegły" od Marvela, DC itd
« Odpowiedź #960 dnia: Cz, 08 Październik 2020, 11:05:04 »
Ale co ty nie masz większych problemów, wrzuć mnie do ignorowanych i problem pozamiatany. Coś strasznie drażnią cię te omnibusy  :), tu ci się filmy nie podobają, wczoraj miałeś problem ze zdjęciami, na których były omnibusy :) nie widziałem, żebyś krytykował kogoś za np. zdjęcia z zeszytami  :)

Xanar wrzucił info zanim pojawił się film Omara. W napisach końcowych tego filmu jest wyraźnie, że nick Xanara w liście osób z jego Patronite. W związku z tym Xanar miał dostęp do filmu lub informacji o reprintach przed pojawieniem się oficjalnego filmiku na Youtube.
Ale to chyba nie jest jakaś wielka tajemnica, na końcu każdego filmu można to zobaczyć  ::)

Może byś się zdecydował czy chce gościa wypromować, czy osoby w tym temacie go znają czy i nie trzeba promować   ::)

I jeszcze ciekawostka, nie zauważyłem na tych amerykańskich forach, żeby ktoś się p%&#%&*#@%&ł o to, że ktoś wstawia linki do filmów albo zdjęcia (tu mamy przypadek z omnibusami) ale ogólnie z czymkolwiek, ale to może tylko polska przypadłość.

No teraz mamy bardzo ciekawą dyskusje  :) chcesz sobie ponabijać posty nie, masz nic ciekawego do napisania to się d%^(*#^#&z do ludzi  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

« Odpowiedź #961 dnia: Cz, 08 Październik 2020, 11:20:34 »
Nowe omnibusy na maj 2021

Reprinty

VENOMNIBUS HC VOL 01
ANNIHILATION CONQUEST OMNIBUS HC

nowe

Kazar
Hulk - Peter David vol. 3

Bardzo się cieszę na tego Hulka. Świetna wiadomość.

« Odpowiedź #962 dnia: Cz, 08 Październik 2020, 11:22:31 »
Osoby w tym temacie w większości przypadków znają Omara i subskrybują.
Zamiast pustego linka do filmiku dla nabicia postów może jakaś konstruktywna wypowiedź na temat treści zawartej w filmie, poczatek ciekawej dyskusji?

Jestem taką osobą, ale nie przeglądam codziennie YT. Dobrze, że takie informacje się tu pojawiają i ktoś to wrzuca. Dowiedziałem się o vol 3 Hulka od P.Davida od Xanara, a nie z YT.
Twoje "śledztwo" i czepianie się, że ktoś coś wrzucił o omnibusach w wątek o omnibusach jest śmiesznie żałosne. Naprawde gościu daj sobie spokój, bo zachowujesz się jak pryszczaty frustrat, który ma problem o wszystko i do wszystkich.
« Ostatnia zmiana: Cz, 08 Październik 2020, 11:24:08 wysłana przez Dariusz_Notariusz »

Offline Bushiken

« Odpowiedź #963 dnia: Cz, 08 Październik 2020, 11:31:24 »
Ale co ty nie masz większych problemów, wrzuć mnie do ignorowanych i problem pozamiatany. Coś strasznie drażnią cię te omnibusy  :), tu ci się filmy nie podobają, wczoraj miałeś problem ze zdjęciami, na których były omnibusy :) nie widziałem, żebyś krytykował kogoś za np. zdjęcia z zeszytami  :)

Nie wiem, o czym mówisz jeśli chodzi o zdjęcia, ja żadnego problemu ze zdjęciami nie miałem, może Ci się userzy pomylili. Ja komentowałem jedynie fakt zalewania linkami do jego filmów.

Może byś się zdecydował czy chce gościa wypromować, czy osoby w tym temacie go znają czy i nie trzeba promować   ::)

Skąd wyciągnąłeś tę sprzeczność u mnie??

"Rozumiem, że chcesz gościa wypromować i to się ceni ale nie musisz każdego filmiku wrzucać."
Czego w tym zdaniu z mojego posta nie rozumiesz?? Jego treść sama sobie nie przeczy.
Uważam, że warto promować kanał Omara jako taki, ale nie trzeba jego każdego filmiku wrzucać.
Tyle nic więcej.

Jestem taką osobą, ale nie przeglądam codziennie YT. Dobrze, że takie informacje się tu pojawiają i ktoś to wrzuca. Dowiedziałem się o vol 3 Hulka od P.Davida od Xanara, a nie z YT.
Twoje "śledztwo" i czepianie się, że ktoś coś wrzucił o omnibusach w wątek o omnibusach jest śmiesznie żałosne. Naprawde gościu daj sobie spokój, bo zachowujesz się jak pryszczaty frustrat, który ma problem o wszystko i do wszystkich.

Panowie obaj zrozumcie, że nie miałem problemu z wrzuceniem przez Xanara info tylko z wrzucaniem filmików.
Xanar jak to wiele razy robi przekręcił rzeczywistość wsadzając mi w usta coś czego nie powiedziałem i poszło dalej.
Przeczytaj proszę moje posty i nie znajdziesz tam czepiania się wrzucenia informacji a jedynie linków do filmów.

Peace out.

Offline xanar

« Odpowiedź #964 dnia: Cz, 08 Październik 2020, 12:17:06 »
A no faktycznie to ze zdjęciami to nie ty, także sorry  :) za to pomówienie.

Offline OokamiG

« Odpowiedź #965 dnia: Cz, 08 Październik 2020, 12:18:01 »
Nie rozumiem o co spina, filmiki wezucane przez xanara dotyczą wątku i zamiast suchej informacji każdy może zobaczyć jak dany komiks się prezentuje.

Offline Bushiken

« Odpowiedź #966 dnia: Cz, 08 Październik 2020, 12:20:36 »
A no faktycznie to ze zdjęciami to nie ty, także sorry  :) za to pomówienie.

Nic się nie stało, w ogniu dyskusji może się zdarzyć. Także nie chciałem, żeby była z tego wielka spina.  :)

Offline xanar

« Odpowiedź #967 dnia: Cz, 08 Październik 2020, 12:21:46 »
Nie rozumiem o co spina, filmiki wezucane przez xanara dotyczą wątku i zamiast suchej informacji każdy może zobaczyć jak dany komiks się prezentuje.

Ja też nie wiem, on ma problem z filmami, które wrzucam, ale uzewnętrznił się dopiero jak podałem info, o którym on nie wiedział (może to o to chodzi, jak ja miałem czelność napisać co o czym o nie wiem  :) ), i mu nagle filmy zaczęły przeszkadzać, wcześniej jakoś nie przeszkadzały.

Offline Bushiken

« Odpowiedź #968 dnia: Cz, 08 Październik 2020, 12:33:47 »
Ja też nie wiem, on ma problem z filmami, które wrzucam, ale uzewnętrznił się dopiero jak podałem info, o którym on nie wiedział (może to o to chodzi, jak ja miałem czelność napisać co o czym o nie wiem  :) ), i mu nagle filmy zaczęły przeszkadzać, wcześniej jakoś nie przeszkadzały.

Xanar przeszkadzały wcześniej ale nie wdawałem się w dyskusję, jednakże jako że i tak pisaliśmy na inny temat to poruszyłem i ten odnośnie wrzucania filmików. I tyle nic więcej. Właśnie nie wiem z czego ta drama i doszukiwanie się teorii w powodach moich postów.

Offline xanar

« Odpowiedź #969 dnia: Cz, 08 Październik 2020, 12:42:08 »
Ja też nie wiem, może innym też przeszkadzają te filmy, ale boją się napisać i potrzebują jakiegoś impulsu  :) może ankietę zrobić  :)

Offline vision2001

« Odpowiedź #970 dnia: Cz, 08 Październik 2020, 12:46:21 »
Ja też nie wiem, może innym też przeszkadzają te filmy, ale boją się napisać i potrzebują jakiegoś impulsu  :) może ankietę zrobić  :)
No to chyba dziś niepotrzebnie wrzuciłem grafiki w temacie o wydawnictwie Mucha ComiCs, bo przecież wszyscy mogą te dane znaleźć na FB...
A w temacie: mi te filmiki nie przeszkadzają, sam oglądam je wyrywkowo wyłącznie dzięki postom w tym temacie, bo żadnego yt nie subskrybuję i nie śledzę. A tak przynajmniej wiem, co w trawie piszczy.

DOWN: wrzucaj filmiki, bo jak napisałem - na yt w sprawie komiksów to ja nie zaglądam :)
« Ostatnia zmiana: Cz, 08 Październik 2020, 12:50:23 wysłana przez vision2001 »

Offline xanar

« Odpowiedź #971 dnia: Cz, 08 Październik 2020, 12:48:57 »
Wrzucaj, wrzucaj, ja nie mam żadnego konta na socjal mediach.  :)

No widzisz Bushiken, już mamy dwie osoby, którym się ciśnienie nie podnosi jak widzą filmy o omnibusach w temacie o omnibusach  :)

Online jotkwadrat

« Odpowiedź #972 dnia: Cz, 08 Październik 2020, 12:50:01 »
JPRDL  >:(

To forum jest specyficzne.
O czymkolwiek nie byłby wątek, można śmiało założyć, że wywiąże się jakaś kłótnia na kilka/naście stron. Pierwszy raz coś takiego widzę na forach - widać za mało bywam, ale można by się spodziewać, że tu powinni być poważni ludzie (w końcu czytają komiksy  ;))

Offline Bushiken

« Odpowiedź #973 dnia: Cz, 08 Październik 2020, 12:56:17 »
JPRDL  >:(

To forum jest specyficzne.
O czymkolwiek nie byłby wątek, można śmiało założyć, że wywiąże się jakaś kłótnia na kilka/naście stron. Pierwszy raz coś takiego widzę na forach - widać za mało bywam, ale można by się spodziewać, że tu powinni być poważni ludzie (w końcu czytają komiksy  ;))

Ja wyraziłem tylko swoje skromne zdanie do którego mam prawo. Dla mnie wrzucanie ich nie jest potrzebne, rozumiem, że dla innych którzy się wypowiedzieli są one przydatne. To jest jasne i nie ma tu nad czym się "wykłucać"
Nie pozwolę jednak aby Xanar robił z tego wielką dramę bo nie wskazywałem że mam z tym wielki problem , tj jego słowami "podnosi mi się ciśnienie".
Co więcej uważam, że starałem się pisać łagodzące posty zamykające dyskuję , ale Xanar zawsze musiał napisać coś następnego i "dolewać" przysłowiowej oliwy do dyskusji.

Peace out.

Użytkownik usunięty53490

• Gość
« Odpowiedź #974 dnia: Cz, 08 Październik 2020, 13:01:19 »
Nie, to forum nie jest specyficzne, ono jest bardzo typowe :) Kiedyś taki dowcip nawet latał po internetach odnośnie for internetowych:

Ilu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówkę?

1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona
14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić
7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki
1 którzy przeniesie temat do działu „Oświetlenie”
2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu „Elektryka”
7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki
5 którzy pojadą tym co wytykali błędy
3 którzy poprawią te błędy
6 którzy będą się kłócić czy pisze się „żarówka” czy „rzarówka” i 6 którzy powiedzą im że są głupi
2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszystkich że mówi się „lampa”
15 wszechwiedzących, którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się „żarówka”
19 którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach
11 którzy obronią temat mówiąc, że wszyscy używają żarówek więc temat pasuje
36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe
7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek
4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe
13 którzy zacytują kilkanaście postów, a pod cytatami pisząc: „Ja też” / „Zgadzam się”
5 którzy napiszą że odchodzą z forum, bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek
4 którzy napiszą że „TO JUŻ BYŁO!”
13 którzy napiszą żeby „szukać”, zanim napisze się kolejne pytania o żarówki
1 który okazyjnie zapyta się : jak wymienić klakson ?
1 który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa.
15 którzy podzielą się swoimi doświadczeniami w dziedzinie podkręcania żarówek.