Nie bardzo wiem gdzie jest problem, większość omnibusów tych większych od DC ma taką samą konstrukcje i jakoś nie było wielkiego hejtu na nie , np: Infinity Crisis (chyba 3rd printing), Batman i Robin (2nd printing) czy Blackest Night Omnibus tak samo wygląda, ten środek się nie podnosi.
Problem powstał dlatego, że jakiś ulany gościu z USA nagrał pierwszy film na ten temat i się gówno-burza zrobiła, jakoś nie widziałem żeby tak narzekał na te inne omnibusy.
Zdradzę ci sekret, wszystkie te książki są klejone za pomocą kleju

ja pokazuje, że można poprawić fabrykę i nikomu nie każe tego robić. No tak bo te książki są bardzo profesjonalnie wykonane

wszytko robione, żeby jak najtaniej było, jakby były super extra "profesjonalnie" to nikt by nie narzekał.
Parę postów wyżej podawałem sprzedaż tego omnibusu i jakoś szału nie ma.
Tak jak napisałem wcześniej nie bardzo widzę różnice między tym a innymi omnibusami
Ty to musisz się o coś prz%&$^*(% parę postów wyżej byłeś pewny, że grzbiet jest przyklejony, nie udało się to teraz o coś innego

No House of X/Powers of X jest klejone a nie szyte, no nie ma problemów bo jest mało splash'ów na dwie strony dlatego tak bardzo to nie irytuje. Szyte książki są lepsze od klejonych nie wiem co ty chcesz udowodnić, że klejone są lepsze ?

Gdzie ja polecam zakup ?