Ale co ty chcesz uwodnić, ja wstawiłem zdjęcia, Smok wstawił zdjęcia, ty nic nie wstawiłeś i piszesz, że złe zdjęcia wstawiamy
To wstaw dobre.
No tak bo w innych książkach z tej drukarni gdzie będzie biały kolor to nie będzie tak prześwitywać - będzie tak samo. Co jest wyolbrzymione, to tak wygląda w tej książce i będzie tak samo wyglądać w tej książce tam gdzie będzie biały kolor, no tak bo w z lat 80-tych to jest mało białego.
Smok napisał, że tak będzie na białym i jasnych kolorach, ja tak napisałem, nawet ty tak napisałeś, więc nie wiem gdzie jest problem.
Czy możesz przestać uprawiać pierwszorzędny Gaslighting i przeinaczać moje słowa tudzież co one oznaczają?
Który raz mam napisać, że problemem jest wrzucenie konkretnych stron z konkretnego Omnibusa Alpha Flight ze śnieżycą jakie wrzuciłeś a które są całe białe a nie wrzucanie stron jako takich.
Jakoś ze Smokiem się nie wykłócam ani ani on ze mną.
Normalna strona jaką np. Smok wrzucił aż tak nie będzie prześwitywać jak Twoja "śnieżyca w Kanadzie" bo nie jest cała biała. Nie widzisz różnicy? Dlatego pisałem, że tamte całe białe strony z Alpha Flight są tak samo nieobiektywne jak jakaś strona z kadrami całymi czarnymi "bo noc" w stylu Daredevila, Batmana.
Na normalnych standardowych stronach mamy w kadrach budynki, niebo, postacie i są tam różne kolory i to jest standardem. Na tym przebija mniej, dalej przebija ale mniej niż na "całej białej stronie"
Tylko tyle i aż tyle
Przecież każdy może mieć swoje zdanie. Ja nie chce nikogo przekonywać ale mam prawo powiedzieć jak ja to widzę. Dostrzegam fakt prześwitywania nawet na kolorach jak w przykładzie Smoka, ale mi taki poziom prześwitywania nie przeszkadza. W żadnym miejscu też nie bronie wydawcy.
Ale niestety nie mam prawa do własnego zdania bez wyśmiewania go jak na przykładzie poniżej nawet w postach nie bezpośrednio do mnie bo śmiałem mieć inne zdanie niż Xanar.
No niestety im większa korporacja tym ma bardziej wyj@#$%@% bo i tak klient kupi, przynajmniej tak im się wydaje, a niektórzy jeszcze będą ich bronić, że wcale tak źle nie jest 
Jak widać TY niestety nie potrafisz nie przekonywać siłą, bo Twoja prawda jest jedyna i objawiona.
Z mojej strony temat kolejny już raz wyjaśniony więc mam nadzieje, że nie będziemy tego ciągnąć w nieskończoność.
Musisz mieć "ostatnie zdanie" napisz coś ale ja już mam dosyć tłumaczyć, że nie jestem słoniem.
Peace out