Nic nie pisałem o złej korporacji tylko wstawiam suche informacje, po czym napisałeś
Czyli klasycznie wszystko co grubsze ale jednocześnie nie modern z dużą ilością białego będzie bardziej prześwitujące.
Jeszcze się nie nauczyli, żeby współczesne runy robić u tych Turków.
I to nie jest marudzenie

Teraz już odwracasz kota ogonem, że coś zbyt często pisze o czymś chociaż nic nie pisałem ostatnio na ten temat, mam wrażenie, że taką samą dyskusje już z tobą odbyłem.
Miałem kiedyś takiego dyrektora, coś mówił a później twierdził, że on miał coś innego na myśli

Ty to masz jakiś problem ze sobą, ja to mam gdzieś ze sobie piszesz na facebokach możesz i sobie pisać również na inne planety.
Ja nie jestem patronem, byłem przez jakiś czas ale jak koleś mówi na klejoną książkę, że jest szyta i odwrotnie no to ten i żeby to raz się zdarzyło.
Bardzo mnie cieszy, że masz internet i umiesz z niego korzystać
Przecież papier używany do starszego materiału jest inny niż do nowego i w tym nowym materiale to jeszcze bardziej prześwituje, sprawdź sobie te ostatnie książki np. Thundrbolts vol.2 czy reprint Spidera Straczynskiego, o tym to nawet tutaj pisali, że jest słabo, weź im napisz pod postem żeby za często tego nie robili

Przecież to co ty chcesz to właśnie robią.

Z tym autorytetem w sprawie kupowania drogich książek to już mocno odleciałeś, no i kto będzie miał większy ten kto więcej kupił

Mój autorytet coś słabnie ostatnio bo coraz mniej kupuje

Jeszcze ten PLN się trochę "umocni" to już w ogóle przestane, będę kupował tylko od dobrej korporacji jak np. Image

Deadly Class vol.3 gruby papier jak w poprzednich dwóch tomach, przynajmniej ja nie widzę różnicy cena bez zmiany w porównaniu do vol.2, można, można, no ale to trzeba być dobrą korporacją być nie złą