Dali pewnie jakiś sztywniejszy klej czy coś, albo za mało materiału, do którego są te kartki przyklejone i nie ma jak się wygiąć. Kombinują coś cały czas z tymi książkami, wydaje mi się, że New Teen Titans Omnibus 4 ma cieńsze kartki niż trzy poprzednie. Tak na prawdę jedyny udany omnibus DC z tych grubszych to Gotham Central bo robiony w Chinach i ma grubsze kartki niż te Marvelowe. Przecież oni mogliby spokojnie sobie tłuc te Batmany w Azji w większych nakładach i nie byłoby problemu, widmowo, że się sprzeda bo Batman.
Design szału nie robi, ale komuś tam w DC się spodobało bo tak wymyśli i co gorsza ktoś inny to akceptował

Sam sobie poprawiłem, praktycznie przy zerowych nakładach finansowych i jestem zadowolony.
i są oficjalne informacje z DC

Courtesy of the folks over on the MMW Board, DC informed retailers about the following changes:
ABSOLUTE FABLES VOL. 1 HC (NOV190521) - This title is cancelled. This material will be solicited again in a different format.
BATMAN: THE GOLDEN AGE OMNIBUS VOL. 8 HC (JUL190629) - This title will be resolicited. All current orders are cancelled.
LEGION OF SUPER-HEROES: THE ROAD TO THE LEGION TP (NOV190555) - This title is cancelled. This material will be solicited again in a different format.
SUPERMAN: MAN OF STEEL OMNIBUS BY JOHN BYRNE VOL. 1 HC (NOV190561) - This title is cancelled. This material will be solicited again in a different format.
z tym Supermanem to już wcześniej było wiadomo.