Witam wszystkich

Dla mnie osobiście ta hiszpańska edycja chyba najładniejsza. Ładnie by się to prezentowało na półce razem z naszym Marvel NOW i Fresh. No ale jest jak jest i dostaniemy panoramę. Dla mnie osobiście paskudną, ale wpływu na to nie mamy :/
Co do samej kolekcji to ja cały czas myślę. Z jednej strony nareszcie będzie można przeczytać Marvela od samego początku. Z drugiej jednak strony część z tego niefajnie się zestarzała niestety :/ Mnie osobiście najbardziej interesowałaby "Fantastyczna Czwórka", a potem "Silver Surfer". Oczywiście zakładając, że kolekcja zostanie przedłużona. Włoska edycja jest zaplanowana na 350 tomów. Całkiem sporo, ale u nas chyba na taką ilość się nie zdecydują. Gdyby jednak, to uzbieranie wszystkiego zajęłoby jakieś 14 lat. Ja wtedy byłbym już po pięćdziesiątce

Z ciekawości kupię pierwszy tom i zobaczę co i jak. Jednak przy obecnych cenach innych komiksów nie wiem czy się zdecyduję na kolekcję. Mimo wszystko ta "Fantastyczna Czwórka" kusi

Hickaman narobił mi smaka i tyle. Te podpórki do książek co będą w prenumeracie także. No ale listonosz i tak mnie już nienawidzi, bo przynajmniej raz w tygodniu jest u mnie z mangami :/