Autor Wątek: Marvel - Epic Collection  (Przeczytany 42545 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 79ers

Odp: Marvel - Epic Collection
« Odpowiedź #180 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2026, 21:11:13 »
Najszybciej kupiłem Millera, jako że to mój ulubiony DD, ale pozostałym autorom również nie każę długo czekać.

Offline Maragast

« Odpowiedź #181 dnia: Wt, 23 Czerwiec 2026, 09:15:06 »
Egmont ma problemy ze sprzedażą tego Daredevila, którego już wydał (rabaty 45% na Millera i Brubakera wydanych 6-7 lat temu), a wy mu jeszcze więcej każecie rzucić ;)

Przecież Egmont cały czas rzucał więcej po Millerze i Bru bo wydali jeszcze Diggla, tom 0 Nieustaszonego, Znou w czerni Soula i run Zdarskiego więc cały czas sukcesywnie wydawali kolejne runy.

Offline Maragast

« Odpowiedź #182 dnia: Wt, 23 Czerwiec 2026, 09:30:11 »
30 Epik raczej nie wychodzi jakoś znacznie poza Semica, jako że Amazing Spider-Man 404, Spider-Man 61 i Spectacular 227 są w Semicu 1/98 zaś Maximum Clonage: Omega #1 w 2/98. Także resztę można przeczytać, ale Semic konkluzję jako tako dowiózł. Spider-Mana: Ben Reilly akurat brałem w omniakach. Na to, by epiki dogoniły ten materiał poczekamy jeszcze sporo czasu.

Ten 30 epic poza Maximum Clonage będzie miał jeszcze New Warriors #62, Amazing Spider-Man Super Special #1, Spider-Man Super Special #1, Venom Super Special #1, Spectacular Spider-Man Super Special #1 i Web of Spider-Man Super Special #1 - w tych specjalach jest jeszcze cały story arc Planet of the Symbiotes, którego akcja ma miejsce bezpośrednio po Maximum Clonage.

Offline Warpath

« Odpowiedź #183 dnia: Wt, 23 Czerwiec 2026, 13:08:06 »
Ten 30 epic poza Maximum Clonage będzie miał jeszcze New Warriors #62, Amazing Spider-Man Super Special #1, Spider-Man Super Special #1, Venom Super Special #1, Spectacular Spider-Man Super Special #1 i Web of Spider-Man Super Special #1 - w tych specjalach jest jeszcze cały story arc Planet of the Symbiotes, którego akcja ma miejsce bezpośrednio po Maximum Clonage.

Jasne, jest więcej zeszytów, ale Planet of the Symbiotes nie jest częścią i abolutnie nic nie wnosi do fabuły Maximum Clonage. Tak jak napisałem wyżej - TM-Semic całkowicie zamknął tą historię. Wątki są podomykane i posiadając Semica można z marszu przejść do omniaków Bena Reilly'ego. Planet of the Symbiotes opowiada o inwazji symbiontów, nie o klonowaniu.

Offline Kandor

« Odpowiedź #184 dnia: Śr, 15 Lipiec 2026, 16:43:36 »
Dziś o 17:05 na YouTube ruszają zapowiedzi oryginalnych Epic Collections na okres kwiecień -czerwiec 2027.

Offline xanar

« Odpowiedź #185 dnia: Śr, 15 Lipiec 2026, 18:29:50 »
Twój komiks jest lepszy niż mój

« Odpowiedź #186 dnia: Śr, 15 Lipiec 2026, 18:34:44 »
Ładnie lecą z tym Milesem, mam nadzieję, że Egmont nie zakończy wydania z nim jak skończy się świat Ultimate, a będą szli dalej
Sociale:
https://www.instagram.com/wayne_collector
Ten który nie załapał się na WKKM, bo był za mały 😉

« Odpowiedź #187 dnia: Śr, 15 Lipiec 2026, 19:46:15 »
Fajnie, że kolejny Epic z F4 Johna Byrne'a.