Autor Wątek: Kolekcja Superbohaterowie Marvela  (Przeczytany 389749 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marvelek

Odp: Kolekcja Superbohaterowie Marvela
« Odpowiedź #585 dnia: Śr, 11 Grudzień 2019, 08:10:07 »

PS: Jakby ktoś miał na zbyciu za rozsądne monety to chętnie przytulę :D

https://kolekcja-hachette.pl/numery?c=18&sort=new

Offline Pawlik89

« Odpowiedź #586 dnia: Śr, 11 Grudzień 2019, 22:15:56 »
Chyba trzeba będzie zamówić, na ogłoszeniach nic ni ma ;P
Dzięki :)

Offline Adolf

« Odpowiedź #587 dnia: Nd, 15 Grudzień 2019, 04:22:08 »
Posiadam oba komiksy, o których mówisz i wiem, że jako fan musisz je oba również posiadać. Spider-Girl to będzie nostalgiczny powrót do lat 90-tych, John Ci już wszystko o tym napisał, łącznie z akcją Slotta. Natomiast Spider-Woman to coś czego jeszcze nie widziałeś. Szalona akcja... ciężarnej kobiety.

Offline zerodwatrzy

« Odpowiedź #588 dnia: Nd, 15 Grudzień 2019, 07:23:57 »
To nie ta Spider-Woman, tu jest mowa o Bendisowskiej z SBM47

Offline Pawlik89

« Odpowiedź #589 dnia: Nd, 15 Grudzień 2019, 10:36:52 »
Dzięki, waszymi komentarzami przekonaliście mnie :) I dokładnie, chodzi o tom 47 Spider-Woman ;)
Zamówiłem zaś we czwartek. Tak w ogóle dziwnie to zamawianie ze strony Hachette wygląda :P Złożyłem zamówienie, przyszedł link na maila do potwierdzenia, potwierdziłem. I potem już cisza, nic.. że wysłane, że do odbioru i płatność taka i taka.. ;p
Mam rozumieć, że po prostu przyjdzie za pobraniem?

Online misiokles

« Odpowiedź #590 dnia: Nd, 15 Grudzień 2019, 12:16:13 »
Tak.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #591 dnia: Wt, 17 Grudzień 2019, 06:57:20 »
Jak już się wyjaśniło, że i Spider-Girl i Spider -Woman są warte przeczytania (Ona miała relacje z Peterem w New Avengers przecież :) ), to ja napiszę o Excaliburze. Komiks niezły, choć jak u Claremonta jest sporo gadania, zanim przechodzimy do ciekawszych rzeczy. Zwłaszcza wątek trójkątu miłosnego i rozzalania się nad sobą Shadowcat mnie trochę zmęczył. Ogólnie fajnie poczytać kolejne przygody Kapitana Brytanii, choć po lekturze "Krótkiej Historii", wolałbym by do tego tomu dodano stacie z Nazistowskim Excaliburem - zaciekawiło mnie to.

Agent Venom rzeczywiście jest za krótki. Dwa ostatnie zeszyty to totalna rozwałka symbiontów i to się naprawdę fajnie czyta. Choć ten Brock niezbyt współgra ze złamanym Eddiem ze Spectacular Spider-Man z DK.

Offline Mateusz

Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami

Offline bogi1

« Odpowiedź #593 dnia: Wt, 31 Grudzień 2019, 08:54:16 »
Jakby się ktoś zastanawiał czy wybierać się dziś do kiosku to informuje, że mój Miles Morales doszedł i nie trzeba czekać do czwartku  8)

Offline Mateusz

Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami

Offline Pocztar

« Odpowiedź #595 dnia: Cz, 02 Styczeń 2020, 22:32:07 »
Ten Morales to dubel? Czy nie było tego wcześniej w Polsce?

Offline bogi1

« Odpowiedź #596 dnia: Pt, 03 Styczeń 2020, 00:16:42 »
Ten Morales to dubel? Czy nie było tego wcześniej w Polsce?

Tej mini serii Spider-Men nie było. Tylko zeszyt z debiutem i Ultimate Fallout chyba się dubluje

Offline Leyek

« Odpowiedź #597 dnia: So, 04 Styczeń 2020, 22:12:26 »
Tej mini serii Spider-Men nie było.

Jak jest szansa, że jak Egmont dociągnie Ultimate SM do końca to te zeszyty pojawią się jako część tego runu lub jego kontynuacja?

Offline Kadet

« Odpowiedź #598 dnia: So, 04 Styczeń 2020, 22:39:18 »
Noo... na tym etapie to wyłącznie wróżenie z fusów jest, ale jeśli Egmont chciałby potem ciągnąć Milesa Moralesa, to objętościowo do obecnych USM podobne są chyba Miles Morales: Ultimate Spider-Man Ultimate Collection - a w pierwszym tomie tej serii jest Spider-Men.
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Offline ThePinkFin

« Odpowiedź #599 dnia: Nd, 05 Styczeń 2020, 01:41:10 »
No to kiepsko... 11 z 18 tamtejszych zeszytów już mam.