0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A cóż to za pokrętna logika. Jak Egmont mógł się z czymś wtrynić skoro Hachettowa kolekcja na ten moment nie istnieje?
Przyznałbym ci rację jeśli chodzi o inne wydawnictwa. Jak Egmont wydał "Zło które ludzie czynią" albo wtrynia się z tym McFarlane'm to Hachette nie ma na to wpływu. Ale jeśli sami niewiele wcześniej w innej swojej serii wydali te pajęcze tytuły, to chyba by mogli powstrzymać się od samodublowania. Zwłaszcza, że jak już powiedziano - materiału jest OGROM. Po co tracić czas i miejsce na kolejne Łowy Kravena, czy Pajęczą Wyspę w 2 tomach, skoro można by wydać coś obok tej historii czego jeszcze u nas nie było. Np hiszpańska lista tytułów w ogóle nie ma nic z Sagi Klonów z lat 90-tych. Nie ma właśnie Civil War Spider-Man. Nie ma tego crossa z lat 90-tych ze Spider-Manem 2099. Takie rzeczy można by wrzucać, zamiast powtarzać Origin Czarnego Kostiumu czy Happy Birthday.
Witam serdecznie,Wydawca wstrzymał wydawanie kolekcji, gdyż chce dokonać pewnych zmian w układzie kolekcji oraz sposobie dystrybucji. Wprowadzenie tych zmian wymaga jednak czasu dlatego też byliśmy zmuszeni wstrzymać wydawanie kolekcji. Po zmianach mamy zamiar ją wznowić i mamy nadzieję, że gdy powrócimy do wydawania kolejnych tomów, odnajdziemy Państwa w gronie naszych Czytelników. Nie znane mi są ewentualna data wznowienia.
A dlaczego kubeł zimnej wody? Według mojej najlepszej wiedzy jest to pierwsza oficjalna informacja potwierdzająca wydanie kolekcji w Polsce w tym wątku. Dla mnie to świetna wiadomość.Przy założeniu, oczywiście że chodzi o kolekcję Spider-Mana, a informacja pochodzi od pracownika Hachette
To, że wyjdzie to raczej wiadomo.
Mój kubeł wody dotyczy terminu.
No wlasnie nie bylo wiadomo. Ja obstawiam, ze po prostu czekaja na zakonczenie Superbohaterow Marvela i wskocza ze Spider-Manem, bo popyt na kolekcje zmalal i uznali, ze dwie kolekcje SH na rynku to za duzo.