0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A co ty masz Romity?
Każdy komiksiarz powinien mieć Druilleta, Sacco, Moebiusa, Moore`a..... Masz ??
Mam Moebiusa - Silver Surfera. A co ty masz Romity?
Którego ??
Na razie Spider-Man vs Magneto to najlepszy tom.
Ciekawe. Nie widziałem tego tomu w kolekcji. Może jakiś bonus dla prenumeratorów ziemniaków i szczypiorku z Kerfa.
Byłem Dziś w Galerii Północnej(Warszawa) w carfur wszystkie tomy tam są tylko cena zamiast 13,99zł teraz jest 16,99zl
Cytat: Piterrini w So, 09 Październik 2021, 11:33:40@moai w artykule są linki do 3 innych "kolekcji", a ta podlinkowana to jedna z pięciu o jakich są informacje.Polityka cenowa jakiej komiksy u nas nie doświadczyły - ta z 2021 "do sierpnia 2,99 za tom, a od września 9,99 za tom", z tym że wszystkie 10 tomów jest "rzucane" jednocześnie (jeśli dobrze rozumiem), czyli kupisz szybciej = masz taniej. Gdyby tak było cenowo jak we FR to jakieś 15zł a później 50zł za tom...No ale u nas tak nie jest, ciekawe czy na zachodzie tak po prostu robią z wieloma produktami, czy... Może u nas się tak nie da tj. zmieniać ceny w zależności od okresu sprzedaży (może jakieś przepisy to regulują)? Moim zdaniem jakby mieli zmienić cenę na wyższą za jakiś czas, to poinformowaliby o tym, bo to miałoby służyć napędzeniu sprzedaży teraz (chociaż jak widać na razie nic nie trzeba napędzać ).
@moai w artykule są linki do 3 innych "kolekcji", a ta podlinkowana to jedna z pięciu o jakich są informacje.Polityka cenowa jakiej komiksy u nas nie doświadczyły - ta z 2021 "do sierpnia 2,99 za tom, a od września 9,99 za tom", z tym że wszystkie 10 tomów jest "rzucane" jednocześnie (jeśli dobrze rozumiem), czyli kupisz szybciej = masz taniej. Gdyby tak było cenowo jak we FR to jakieś 15zł a później 50zł za tom...