Jak ograniczam wybór? Każdy może zaproponować co chce. Raczej ty z tyloma propozycjami im narzucasz na co mają głosować
Nie lepiej dodać kilka tytułów które sam chciałbyś najbardziej? Bo nie rozumiem tego rozrzutu i podajesz chyba tylko żeby podawać. Nawet ankiety spokojnie nie da zrobić 
Jak podałem konkretne rzeczy to odrzuciłeś sporą cześć bo:
Pojedyncze i istniejące tomy tak gdzieś do 600 stron. Ankietę zrobię w niedziele rano.
Żadnych serii i żadnych spięć czy dzieleń
mimo, że sam dawałeś pozycje które te zasady łamały. Dopiero jak zwróciłem uwagę to usunąłeś.
I osobiście uważam, że Superman: Earth One (najlepiej 3 in 1) i Wonder Woman: Earth One (najlepiej 3 in 1) to były bardzo dobre pomysły. Tylko, że jak ktoś podobnego zaproponował z innymi seriami to byłeś na NIE.
Podaje teraz tytuły, które spełniają twoje zasady, ale ty masz z tym znowu problem.
I właśnie po to są propozycje, aby ta ankieta miała jakąś różnorodność. Tak, znowu będą powtarzać się te same tytuły co zawsze. I nie podaje, żeby podawać. Jak mówiłem powyżej ostatnie pozycje to przemyślane wybory i są wg tego co np. wydawał/wydaje Egmont w DC Deluxe.
Jak cię tak bardzo boli to wywal moje propozycje. Chcesz ograniczyć wybór OK, twoja ankieta, twoje zasady, twoja sprawa. I żeby było jasne, nie będę miał żadnego 'ale'.