@UP
Nope. W twoim Empiku musiał wyskoczyć jakiś błąd aplikacji. Miałem to samo 2 numery Thorgala temu, kiedy wchodził rabat na Marvel Origins a na Thorgala nie. I też zapłaciłem za niego 50 zł. Ale 2 tygodnie później i wczoraj wchodziło znowu bez problemu. To samo dziś miałem z BiZDC 95 - rabat wszedł. Miałeś pecha i za 2 tygodnie powinno być już ok, ale daj znać jakby co.

Nie słuchaj Wayne'a komiksowymistrzu, bo on jest bardziej zielony niż ty i już taki zostanie.

Dzięki za zaglądanie na listę numerów z mojego bloga.

Kiedyś już w WKKDC - serii od Eaglemoss wyszły już komiksy "Śmierć w Rodzinie" i "Pod Kapturem". Tylko teraz Hachette wyda to w szerszej wersji, czyli da nam więcej zeszytów, niż było te 6-8 lat temu. I dlatego ja sobie kupię te numery, bo chcę mieć tą dodatkową treść. To samo z nadchodzącym 98 numerem BiZDC. Ta Wonder Woman też już była po polsku w WKKDC. Tylko Eaglemoss dało nam 7 pierwszych zeszytów Pereza, a teraz Hachette da nam 9 zeszytów. I dlatego też go kupię, mimo wszystko. Coś jak podwojonych Thunderbolts od Egmontu.

Na szczęście nie kupowałem droższej Sekty, więc dla mnie to nie będzie dubel.

To samo z Jokerem czy Wojnie Żartów z Zagadkami (który to komiks jest już niedostępny). Czyli ja na pewno nie kupię:
- Superman: Człowiek ze Stali 2016
- Nightwing: Skok w światło
- Justice League vs Suicide Squad
- Justice League: Bez Sprawiedliwości
...bo nikt nie chce kupić ode mnie tych wydań Egmontu na Allegro

No i zobaczymy jakie będą ostatnie dwa, jeszcze nieznane tytuły z tej dwudziestki. Mam nadzieję, że jednak będą to polskie premiery.