To było tak:
Pakiet specjalny - 6 tokenów - 600zł
Pula biletów Erli Bird - 4 tokeny - 300zł
I pula biletów - 3 tokeny - 330zł
II pula - 2 tokeny - 360zł
III pula - 0 tokenów - 390zł
Tokeny można wymienić na wejściówki na atrakcje (w tym na PyrPass). Jak nie zdążyło się kupić PyrPassa (bo się wyprzedał) za token, lub zużyło się je na inne atrakcje pozostawał kolejkom po PyrPassy - ½ szła z tokenów i ½ z kolejkonu.
Ja chciałem z serii autorów tylko Ryukishi07. Tokeny poszły nim się zorientowałem. Po Pyrpas w kolejkonu przyszedłem o 5 rano (wydawane były od

i zastałem z 12 osób. Pierwsza czekała od 3 rano. Wszyscy szli do gościa z Gwiezdnych Wojen - zdaje się, że tego od Mando.
Z uzyskanym PP poszedłem na autografy o odpowiedniej porze. No dobra - spóźniłem się z 20 min, bo i tak miałem gwarancję dostania. Finalnie byłem 3 od końca, jakieś 3 minuty przed wyznaczonym czasem zakończenia sesji.
Ale sporo osób podchodziło z pytaniem gdzie można dostać PP i odchodziło z kwitkiem, bo rozeszły się wszystkie.
Także ilość PP dobrze dobrana do możliwości gościa, informacje dobrze przekazywane (głupota i gapiostwo uczestników to inna para kaloszy). Organizacyjne też spoko ogarnięte.