Kurcze, gdybym dowiedział się na czas, że #1 ma iść na WOŚP to bym go wymienił na #8, ale podpisany imiennie i już po potokach. Fart mi towarzyszy ostatnio. Może powinienem zagrać w totka?
Holcman, nie mam pojęcia jak wygląda kwestia przestrzeniowa, czy jest miejsce na jeszcze jedną salę. Ale 6 punktów programowych (z czego jeden zamknięty, bo warsztatowy) to mało. Fajnie by było zrobić cały blok warsztatowy i drugi główny taki jaki był + jeszcze ze 2-3 panele. Warsztaty również dla "starszej młodzierzy"

Fajny byłby panel wydawców, może tłumaczy... Osobiście posłuchałbym DTPowców, bo o stronie techniczno graficznej bardzo rzadko się mówi na konwentach. Brakowało też jakiegoś zagranicznego gościa, ale tu rozumiem - kwestie finansowe. Btw. nie wiedziałem, że nie macie wsparcia finansowego. W takim razie szacun!
No i przyda się większa aktywność w sieci, bo z komunikatów na wydarzeniu jest tylko lista wystawców, program i strefa autografów... Może jakieś zapowiedzi gości? Nakręcanie FOMO? Oczywiście z większym wyprzedzeniem czasowym niż w ostatnim tygodniu poprzedzającym.
O! Przydałaby się wystawa.