WOOOW! 🤯🤯🤯 BANIA ROZ...ANA.
Ale serio...Zaskakująco smaczny jest ten trailer "Echo". Niby skromny, ale mimo to bardzo klimatyczny i treściwy! 🤗
Już od pierwszych chwil, kiedy Kingpin wymierza karę gnojkowi, który dla chwili własnej podłej satysfakcji potraktował głuchoniemą dziewczynkę jak gówno.
Nawet nie czuć że to serial ze stajni Disneya.
Jest apetycik na więcej.
Oglądałam Hawkeye - dla mnie serial mocnooo średni. (Z całym szacunkiem dla biednego Rennera, któremu życie ostatnio mocno dało w kość). Nie mówię że grał źle, ale no szału ta postać nie robi. Ot, dość typowy szlachetny bohater próbujący pogodzić dwie strony życia ze średnim skutkiem...
Zaś kreacja samej Mayi Lopez przeszła mi zupełnie bez echa. (Złośliwość zamierzona. 😈)
Jedynie co to plusem był właśnie ten Onofrio. Jego villańska kreacja Wilsona Fiska od czasów rewelacyjnego występu w Daredevilu zawsze skutecznie przyciąga uwagę widza.
(No i niby fajnie było zobaczyć Adamczyka w Marvelu, szkoda że niestety zagrał tam tylko przygłupiego dresa, ech.)
JEDNAK.
Ten zwiastun "Echo" szczerze rozwalił mnie trochę - w pozytywnym sensie. Nie spodziewałabym się. 🤔 Może jej postać bardzo zyskać, jeśli aktorka się postara, i dostanie naprawdę dobry materiał...
Trzymam kciuki!