Chłopie, to już nie jest zabawne. Odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania znalazły się w poprzednich moich postach, których nie czytasz a później znów zadajesz te same pytania. Gryzę się już w język by tego dosadnie nie skomentować. Powtórzę się - jeszcze się z czymś takim w internecie nie spotkałem. Nawet w najbardziej ściekowych sporach politycznych rozmówcy chociaż odnosili się do wiadomości nad sobą.
przykład z filmu jak to Gunn zniszczył tą postać.
Nie mam siły do tego gościa, po raz ętny przytacza rzeczy których nie napisałem, i specjalnie dla niego jeszcze pogrubioną czcionką powtórzyłem kilkukrotnie, żeby dotarło. Mógłbym wymazać się sprejem, stanąć nagi z transparentem, a i tak by nie dotarło. Nie wiem o co z Tobą chodzi jeśli to nie trolling.
Napisze coś konkretnego czy będziesz się wymigiwać?
Piszę, ale Ty i tak nie czytasz a potem insynuujesz i zadajesz te same pytania. I tak od paru stron.
Miałem najszczersze chęci w końcu do Ciebie dotrzeć, ale się poddaje i trafiasz do listy ignorowanych. Jeśli to nie jest celowy trolling, to nie wiem jaka jest geneza takiej komunikacji z Tobą, ale ja nie mam czasu ani zdrowia na rozwikłanie tego. Skoro odwalasz takie rzeczy tutaj to będzie się to powtarzać w innych wątkach, więc to już ostatnia Twoja wiadomość którą przeczytałem Michał.