Pozwolicie mi że coś wyjaśnię, raz na zawsze? Wybaczycie mi brutalną prawdę? Tylko nie znienawidźcie mnie za nią, okej? PLIZ. 😊
To że kobieta polubiła waszego posta, znaczy w 99% przypadków tylko tyle że polubiła waszego posta.
Nie oznacza to, że chce z wami iść na randkę, albo że w ogóle planuje się z wami zapoznawać. Albo że łomatko, planuje z wami i dunno...Ślub, lol.
Nie rozumiem tej "męskiej logiki." I proszę mi nie implikować że wymyślam.
Na fejsbuku jak polubię jakiemuś facetowi posta czy komentarz to oni ( zwłaszcza obcokrajowcy zaraz przybiegają i chcą żebym ich dodała do znajomych. I wyobrażają sobie bóg wie. Niestety to tak nie działa.🤷♀️ Przynajmniej u mnie. I wiem że u masy lasek też.
Poza tym...kobietom też daję lajki.
Polubienie nie znaczy nawet zgadzam się z danym komentarzem w 100 procentach.
Czasem w stu. Czasem w 80 i mniej. Czasem mnie coś po prostu rozbawiło, nawet jeśli się nie zgadzam. I też dam lajka. Czy przytaknę.
Po prostu. Tylko tyle.
Zakrza sobie zażartował, a wy bierzecie to na poważnie i dokładacie do tego filozofii...🫣
Ja mam problem ze zrozumieniem męskiej psychiki, ale pomału się uczę.
Dostrzegam że mężczyźni często postrzegają kobiety jako przerażające istoty których trzeba się bać. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach...Panuje przekonanie że kobiety tylko czyhają żeby faceta zniszczyć. 😑
(Osobiście uważam że to troszkę przykre i krzywdząca przesada wobec kobiet).
Ale problem faktycznie jest poważny i robi się coraz większy.
Można zauważyć ten problem wszędzie. Zwłaszcza w naszej popkulturze. Mogę się zgodzić że i w "Pingwinie" ten powszechny problem jest obecny, a Victor pęka bardziej próbując zagadać do kobiety niż trzymając w dłoni spluwę...
Znak czasów, którego nie rozumiem, ale trzeba się w końcu pogodzić że istnieje.
W końcu nawet Sauron troszkę bał się z początku kobiety, nie chciał jej nawet wpuścić na tratwę. Wystarczyło rzucić na nią okiem i sobie pomyslał: "O kurwa, jakaś mała elfka, chyba Noldorówna... A ta to jest przerażająca bestia. Gorsza niż ten pierdolony Wąż Morski...Z nim poszło gładko, ale z babą nigdy nie wiadomo. Muszę uważać!"
Oczywiście Sauron to znany poskramiacz Bestii, także dał radę poskromić nawet taką Bestię jak Galadriela.🤪
Myślę że to pocieszająca myśl. 😉
Poza tym, większość kobiet nie jest tak przerażająca jak ROP!Galadriel, wbrew, być może, pozorom...
Dobrze byłoby nie popadać w przesadę jednak.