mariuszreyman, Łazur, HOWGH, zedic i 9 Gości przegląda ten wątek.
Oj tak, przesyłkę z Matfela miałem już w paczkomacie w piątek i to jeszcze prawie 20zł taniej niż będzie w Gildii czy jest u wydawcy
Ostatnimi czasy dzieje się tyle, że coraz rzadziej tu posty wrzucamy... Ale wreszcie wolna niedziela. To i aktualności uaktualniamy. Wiosennych preorderów nie będzie. Premiery "Parque Chas" Ricardo Barreiro i naszego ukochanego Eduardo Risso oraz "Spleen" Marty Szulc po prostu wjadą na Komiksową Warszawę. "In" Willa McPhaila i "Shubeik Lubeik" (Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem) Deeny Mohamed przetłumaczone i po redakcji. Już czekają na liternictwo. Niestety, tam akcepty nie pójdą szybko i nasze ambitne plany raczej się nie ziszczą. Zobaczymy, który z nich wskoczy pierwszy..."Babcia Noncia i ja" Shigeru Mizukiego (od roku w produkcji!!!) czeka na akcepety w Japonii. No i czeka..."Bibliomania" utknęła w tłumaczeniu. "Satsuama gishiden" już w redakcji. "El Eternauta" w tłumaczeniu. Tak to w skrócie wygląda...
Lorenzo Mattotti. Chyba najwybitniejszy wciąż nieobecny na naszym rynku, może Mandioca by się nim zainteresowała?
naszego ukochanego Eduardo Risso
Komiks nagrodzony przed kilkoma dniami nagrodą Pulitzera wyjdzie naszym nakładem w tym roku.Świetne tłumaczenie będzie zasługą Łukasza Witczaka.Komiks z Pulitzerem...niezłe, co?
Panowie, czytal ktos moze juz Kililana Song? Wrzucam go do koszyka, a za chwile wyrzucam... Warto?
SPLEEN - Marty Szulc.Drukujemy! Premiera na Komiksowej Warszawie. Marta szykuje już wrysy;)
Czy jakaś dobra dusza może zerknąć czy na stoisku Mandioci jest dostępny drugi tom Alacka i Parque Chas ?