Autor Wątek: Wydawnictwo Lost In Time  (Przeczytany 662843 razy)

Offline pokia

Odp: Wydawnictwo Lost In Time
« Odpowiedź #1770 dnia: Śr, 14 Luty 2024, 20:54:21 »
Właśnie chciałem się zapytać jak ty je wyciągasz? Przecież tam nawet palec nie wejdzie.

Nie ma z tym problemu, bo nie są upchane na maksa (w poziomie).

Offline Warpath

« Odpowiedź #1771 dnia: Śr, 14 Luty 2024, 21:10:12 »
Odkąd mam własnoręcznie zaprojektowaną biblioteczkę, format nie stanowi dla mnie problemu, ale kilkoro moich znajomych ograniczyło albo wręcz zaniechało kupowania powiększonych formatów (powyżej A4), jako że nie mieszczą się na wysokość na półce, a nie chcą składować w poziomie. Także nawet jak historia / grafika jest dla nich interesująca, to odpuszczają z powodu rozmiarów. Smutna prawda, ale prawda.

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #1772 dnia: Cz, 15 Luty 2024, 10:42:00 »
Serio, żeby wysokość półek decydowała o tym co mam czytać? No mega słabe. Wiedzą, że jest coś takiego jak regały z regulowaną wysokością półek? O zrobieniu lub zamówieniu pod własne potrzeby nawet nie wspomnę.

No kurcze chciałbym przeczytać ten komiks, bo jest super zajebisty i to mogłaby być najlepsza rzecz, jaką mógłbym przeczytać w życiu, no ale niestety nie przeczytam, bo jest dla mnie za wysoki.

Tam nie o wysokość komiksów chodzi. Problem jest, że się tak wyrażę mentalny.

Offline bababatman

« Odpowiedź #1773 dnia: Cz, 15 Luty 2024, 10:47:27 »
Drodzy,

co myślicie na temat komiksu Trent? Ktoś z Was sięgnął po tę pozycję i jest w stanie podzielić się ze mną swoją opinią?

Offline Sędzia

« Odpowiedź #1774 dnia: Cz, 15 Luty 2024, 10:50:37 »
masz dwie opinie w Jakie komiksy właśnie czytacie?, jedną dłuższą, drugą jednozdaniową

Offline Warpath

« Odpowiedź #1775 dnia: Cz, 15 Luty 2024, 10:52:26 »
Serio, żeby wysokość półek decydowała o tym co mam czytać? No mega słabe. Wiedzą, że jest coś takiego jak regały z regulowaną wysokością półek? O zrobieniu lub zamówieniu pod własne potrzeby nawet nie wspomnę.

No kurcze chciałbym przeczytać ten komiks, bo jest super zajebisty i to mogłaby być najlepsza rzecz, jaką mógłbym przeczytać w życiu, no ale niestety nie przeczytam, bo jest dla mnie za wysoki.

Tam nie o wysokość komiksów chodzi. Problem jest, że się tak wyrażę mentalny.

Nie mówię, że to logiczne z punktu widzenia wartości danej pozycji, ale dla niektórych ma znaczenie przy wyborze tego, co kupują. Każdy ma inne wartości, kryteria są przeróżne. Fajnie, że są regały z regulowaną wysokością półek, ale też warto wziąć pod uwagę, że nie wszyscy są hardcore'owymi freakami, którzy dostosowują swoją przestrzeń życiową pod komiksy.

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #1776 dnia: Cz, 15 Luty 2024, 10:59:53 »
Tylko sam zauważ, że niekoniecznie czytają to, co by chcieli, tylko to co ma odpowiednią wysokość. Ale ok. Sam mam biblioteczkę na wymiar i było spoko dopóki nie kupiłem Batman Noir B&W i się z lekka rypło. Komiksy leżą (profanacja).

Offline Warpath

« Odpowiedź #1777 dnia: Cz, 15 Luty 2024, 11:06:04 »
Czytają to, co chcą kupić - tego nie chcą ze względu na wysokość, i takie ich prawo. Nie etykietuję tej postawy jako właściwą bądź nie, po prostu stwierdzam suchy fakt, że w jakimś stopniu wpływa to na sprzedaż. Mnie format przed zakupem nie powstrzyma, Ciebie też nie, ale niektórych owszem. I co z tego, że dla nas sens ma to średni, jak ostatecznie wydawnictwo tak czy siak dostanie mniej kasy?

Online vision2001

« Odpowiedź #1778 dnia: Cz, 15 Luty 2024, 11:07:09 »
Gustavus_tG - co Ty się dziwisz, jak są tacy (też i na tym forum, a może w szczególności tutaj), którzy przeliczali cenę za jedną kartkę i nie kupują pozycji, które wychodzą drożej niż "x"/kartka czy strona?

Online roble

« Odpowiedź #1779 dnia: Cz, 15 Luty 2024, 11:08:41 »
Drodzy,

co myślicie na temat komiksu Trent? Ktoś z Was sięgnął po tę pozycję i jest w stanie podzielić się ze mną swoją opinią?

W nawiązaniu do toczacej się tutaj dyskusji, jeżeli preferujesz komiksy w formacie A4 to jest to tytuł dla Ciebie. Jeśli lubisz powiększone wydania to ten komiks odpada..  ;)

Offline bababatman

« Odpowiedź #1780 dnia: Cz, 15 Luty 2024, 11:28:50 »
W nawiązaniu do toczacej się tutaj dyskusji, jeżeli preferujesz komiksy w formacie A4 to jest to tytuł dla Ciebie. Jeśli lubisz powiększone wydania to ten komiks odpada..  ;)

Mam ten komfort, że na moim regale format preferowany przez LiT idealnie się mieści. Z tego powodu chęć postawienia na nim komiksu "Trent"  :)

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #1781 dnia: Cz, 15 Luty 2024, 11:55:58 »
Hahaha Prawilna rekomendacja

I co z tego, że dla nas sens ma to średni, jak ostatecznie wydawnictwo tak czy siak dostanie mniej kasy?

I jest to cenna wskazówka dla obecnych na tym forum przedstawicieli wydawnictw jak zwiększyć swoje zasięgi.

Offline Midar

« Odpowiedź #1782 dnia: Cz, 15 Luty 2024, 15:17:13 »
Drodzy,

Tutaj kolega z Forum popełnił spory tekst:
https://forum.komikspec.pl/dzial-ogolny/jakie-komiksy-wlasnie-czytacie/msg261308/#msg261308

Offline Mateusz

« Odpowiedź #1783 dnia: Cz, 22 Luty 2024, 19:31:29 »
Prezentacja lutowych nowości od Lost in Time

Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami