Ktoś z was myślał (może posiada) nad regałamia Kallax, takimi ok. 1,82 x 1,82 z 25 "przegródkami", niezabudowany od tyłu (wymaga zabezpieczenia przez przytwierdzenie do ściany)? Ja już miałem zamówić ale się wstrzymałem bo wiem, że jakbym go w mękach (nigdy takich mebelków nie składałem - dysponuję tylko dwoma zestawami dość starych mebli (prócz regałów wbudowane są też szafki, szuflady bez większego pożytku dla kolekcji, wszystko przenoszone/przesuwane o remintu do remontu, a brat część swoich specjalnie okleił) złożył, dosunął w pożądane miejsce i przytwierdził/zabezpieczył do ściany to pewnie i tak od razu zapełniłbym całość lwią częścią swojej kolekcji i...przestraszyłem się wizją potencjalnego rezultatu (a, i miało to stać przy moim łóżku, na całej długości mojego ciał) :-) Brat ma solidny regał z Black Red White, taki który ile zmieści tyle zmieści ale sprawia bardzo solidne wrażenie i jedyne co musisz zrobić) to go wtachać do mieszkania (było nas trzech braci, szerokie okna i rusztowanie jakich się używa na budowach. Na jednym (dwie przegórdki) poziomi wchodzą bez problemu komiksy z Marvel/DC Limited. Tylko nie wiem czy coś takiego jeszcze u nich znajdę. Pewnie w ciemno 4 bym takie wziął + może jakąś szafę do kompletu. Będzie się trzeba do salonu (może po nowym roku) przejechać. Tymczasem książki/komiksy/czasopisma układam w stosiki. Wręcz zazdroszczę osobom które nie czują potrzeby kupowania nowych książek/komiksów/czasopism (tak, mam konto na Legimi i czytam ebooki - to nie załatwia sprawy, może tylko częściowo :-)) ;-D Na wymiar raczej regałów nie zamówię bo zdarza mi się przemeblowywać pokój i dobrze móc coś przesunąć.