Autor Wątek: Timof Comics  (Przeczytany 720380 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Deg

Odp: Timof Comics
« Odpowiedź #2430 dnia: Nd, 28 Lipiec 2024, 20:33:06 »
Mam to teraz w rękach i też kuźwa poleccam..! Timof ma jaja

timof +1

No widzę, że wreszcie jakiś wydawca poszedł po rozum do głowy i zamiast durnych zakładek dołączył do komiksu treściwy dodatek w gustownej skrzyneczce!

Szacun, timof +2  ;D
This is my truth, tell me yours.

Offline Rapanui

« Odpowiedź #2431 dnia: Pn, 29 Lipiec 2024, 07:36:33 »
Gdyby ten wydawca poszedł po rozum do głowy to by foliował swoje komiksy.

Szacun Timof -2

Online perek82

« Odpowiedź #2432 dnia: Pn, 29 Lipiec 2024, 08:25:56 »
także wrzucę dzisiejszy uniboxing z garażu mojego od amazon, z naklejki wynika że wysłali mi z Niemiec. Stan kartonów bez obić, komiks w stanie mint..  :)

karton właściwy z komiksem, stan igła..

a sam komiks bez zadrapania nawet folli, za 230zl..  :)

Roble znalazł świetny sklep, gdzie wielkie komiksy są pakowane w skrzynki z piwem.
Rising stars (1-2) **
w0rldtr33 (1-2) **
Astronom ***
The Woods (2) *
Locke & Key (Keyhouse compendium) ***

Offline kostuch

« Odpowiedź #2434 dnia: Pn, 29 Lipiec 2024, 12:52:19 »
;D

Smak liter: https://smakliter.pl/?catId=&pageNo=0&flag=&menuFilter=&featureValueId=&sortingField=&pageSize=&available=false&filter=Mutafukaz.+Wydanie+zbiorcze&ProductNameFilter=&AS_Text_autor=&AS_Text_kod_paskowy=&AS_Text_isbn=&AS_Text_wydawca=&AS_Flag_nowosc=false&AS_Flag_zapowiedz=false

Od nich bralem wlasnie bodajze  w zeszly wtorek i bylo za 129 :)

Ale poza tym musze ich pochwalic. "trudne" zamowienie mieli czyli niefoliowane komiksy od timofa i taurusa(blankets,mutafukaz,luc orient itd) i ladnie spakowane i zadnych przetarc,rysek nic do czego mozna by sie doczepic

Offline marcing

« Odpowiedź #2435 dnia: Pn, 29 Lipiec 2024, 13:00:51 »
Mój egz. Mutafukaz ze Smaku Liter poszedł do zwrotu. Komiks trzy tygodnie po premierze i poobcierany jak po kilkuletnim obijaniu się po różnych magazynach. Na razie nie mam ochoty na zamawianie kolejnego egzemplarza.

Offline Szekak

« Odpowiedź #2436 dnia: Pn, 29 Lipiec 2024, 13:31:05 »
Moj przyszedl z lekkimi obtarciami i delikatna wgniotka na okladce, ale ze reszta w stanie idealnym to zostawilem, bo w lepszym stanie bedzie ciezko kupic. Moze tak specjalnie timof robi, zeby u niego na stoisku kupowac, wtedy ma sie ideal prosto z kartonu, a i on na swoje wychodzi.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline kostuch

« Odpowiedź #2437 dnia: Pn, 29 Lipiec 2024, 13:38:16 »
Moj przyszedl z lekkimi obtarciami i delikatna wgniotka na okladce, ale ze reszta w stanie idealnym to zostawilem, bo w lepszym stanie bedzie ciezko kupic. Moze tak specjalnie timof robi, zeby u niego na stoisku kupowac, wtedy ma sie ideal prosto z kartonu, a i on na swoje wychodzi.

No co ty :) Ostatnio bralem na stoisku Vise to z mega wgniotem wzialem(jak go przeoczylem nie wiem) i Mrok w rozu - no to to wygladalo jakby ktos zamiast deski snowboardowj tego uzywal. Moja teoria byla do dzis taka ze im szybciej po premierze kupujesz tym lepiej ale skoro swiezynki tez dostajecie w kiepskim stanie to teoria upadla

Offline Dracos

« Odpowiedź #2438 dnia: Pn, 29 Lipiec 2024, 14:23:04 »
Mój egz. Mutafukaz ze Smaku Liter poszedł do zwrotu. Komiks trzy tygodnie po premierze i poobcierany jak po kilkuletnim obijaniu się po różnych magazynach. Na razie nie mam ochoty na zamawianie kolejnego egzemplarza.

Dlatego ja od nich kupuje już tylko Donżona, całą resztę odpuszczam z lekkim bólem bo mają sporo pozycji które by się chociaż sprawdziło, ale jak mam otrzymywać produkt używany za pełną cenę to pasuję. Głosuje portfelem, nie dla januszenia.

Online Leyek

« Odpowiedź #2439 dnia: Pn, 19 Sierpień 2024, 17:16:09 »
W Łodzi...

Online Leyek

« Odpowiedź #2440 dnia: Pn, 19 Sierpień 2024, 21:07:38 »
Chciałam się pochwalić kilkoma planszami z komiksu, nad którym pracowałam ostatnie 3 lata. "Małpa" to pełna akcji space-opera, która zgłębia meandry ludzkiej psychiki. Dzięki wydawnictwu Timof, które od początku wierzyło w ten komiks, będzie można dorwać papierową wersję na MFKiG ✌️ To mój debiut i wszystkiego się w tym projekcie uczyłam od podstaw 🙈 Więcej info niebawem na:

https://www.instagram.com/asash_art/

Online Leyek

« Odpowiedź #2441 dnia: Śr, 21 Sierpień 2024, 17:55:00 »
Kolejna zapowiedź na Łódź:

Fajna okładka :)

Offline misiokles

« Odpowiedź #2442 dnia: Śr, 21 Sierpień 2024, 18:10:45 »
Tom 1 był ponad przyzwoity, więc tak - wyczekuję.

Offline Dracos

« Odpowiedź #2443 dnia: Śr, 21 Sierpień 2024, 18:45:25 »
Kwa dwie zapowiedzi i się łamię w moim bojkocie Timoffa jak żyć -.- ?

Offline Konrad

« Odpowiedź #2444 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 17:59:52 »
Kolejna rodzima premiera na MFKiG to komiks Pawła Gawrola - Oddalenie

A tak przy okazji to widzę, że we wrześniu wychodzi we Francji komiks Le Paris des Dragons stworzony przez dobrze nam znanych autorów: Joann Sfar i Tony Sandoval. Coś czuję, że Timof będzie u nas wydawał :)
https://www.glenat.com/hors-collection-glenat-bd/le-paris-des-dragons-9782344048436

I pojawiło się też potwierdzenie, że Smoczy Paryż zostanie u nas wydany we wrześniu na MFKiG.
https://komiksfestiwal.com/guest/tony-sandoval/

Kilka pierwszych stron: