Idiotyczny, wydumany powód moim zdaniem. Inni wydają komiksy podobne do tego, co wydajesz teraz to dlaczego nie zrezygnujesz?Nie rozumiem czemu po prostu nie napisałeś, że nie chcesz bo wolisz wydawać co innego. Czytelnicy to nie idioci.
Mi się widzi I to w powiększonym formacie. I najbardziej cieszę sie na ten historyczny. On też to seks i przemoc?A autor widzi mi sie, bo kojarzę go od dawna z Crossed, więc z chęcią kupię jego autorski komiks i sprawdzę czy to moje klimaty. Ale te szczegółowe grafiki podobają mi się. Szczególnie właśnie z tego historycznego.
graficznie, super, ekstraklasa, bardzo chciał bym przeczytać coś ale nie wiem jak z fabuła,miałem Crossed w ręku, świetnie narysowane, choć tak szczerze jego rysunki widzę zyskują tylko w czerni bieli, w kolorze jest jakby mniej szczegółów
no widzisz taki juz ze mnie idiota, ze nie mysli tylko o sobie i stara sie kumplom z komiksowa nie przeszkadzacnie wiem czy wiesz ale Lain nigdy na przyklad nie lictowalo zakupu licencjijesli pojawial sie polski wydawca to my rezygnowalismyale wyglada na to, ze zaczniemy wydawac komiiksy erotyczne i xxxbo wydamy duzy album z pracami Raúla Cáceresaszykuje sie jakies 400 str wzbogaconych o duza galeriepostaram sie wkrotce cos wrzucic
I jak wam sie ten autor widzi?