Pierwsza poważna prowizora w Studiu Lain 
Komuś chyba nie wypadły strony z ABC ani nie surfował po falujących Dreddach, no ale dla usprawiedliwienia wtedy SL faktycznie amatorsko działało, teraz nie dziwcie się (SL) że klienci wymagają, skoro poszło to w stronę profesjonalną

Nie ma opcji DORYSOWAĆ okładki z niczego (fantastów AI odsyłam do wątku z okładkami, dlaczego nie ma opcji dorysować tego AI-em).
Cała ta dyskusja pokazuje, że niestety nie ma w narodzie wiedzy o technikaliach przygotowania komiksu pod druk.
Tak, dokładnie to pokazuje. Po to właśnie ilustracje są kadrowane - aby pasowało "pod druk", co zresztą zostało zrobione, tyle że w sposób nieskoordynowany między tytułami, czego można było uniknąć kadrując z zamysłem na całość... Aż kusi żeby to rozrysować dokładnie, ale obecnie wolę żebyście zarzucili, że nie wiem o czym piszę niż żebym miał udowadniać tracąc czas (bo nic takie udowadnianie nie wniesie, może ktoś inny się w paincie pobawi i wszystkim pokaże).
W ogóle bym się w temacie nie wypowiadał gdyby nie ta cytowana i kilka innych wypowiedzi... Nie udało się, nie pomyśleliście, nie dopilnowaliście, nie przewidzieliście, cokolwiek w tym stylu, ale nie "nie da się", "nie znacie się" itp., nie idźcie drogą innych wydawców...