Zakrza nas tu jednak podgląda. Pozdrawiamy
Kolega niestety nie wejdzie tu z nami porozmawiać, bo ma perma bana. Szkoda, że nie widziałem tej akcji u Arka. Zakrza trochę wrażliwy chłopak i jak ktoś ma inne poglądy jak on to często traci opanowanie i kogoś wyzywa. "Lewak" to najmilsze co o mnie mówił
Chłopak tak już ma, przynajmniej szczery jest. Jak się za dużo ideologi ładuje, nie ważne z jakiego kierunku, to potem tak jest. Oby kiedyś wrócił do nas szczęśliwy i naprawdę wolny.
Widzisz jak łatwo stracić kontrolę. Nie popadaj w ekstremistyczne poglądy jak Zakrza. Nie idź tą drogą. Nagość w dziełach kultury skierowanych dla dorosłych ma być czymś... złym? To dlaczego od razu nie powiesz Arkowi że ma sobie dać spokój z tym komiksami o "tarzankach"? Jak będziemy szli w skrajność to zaraz trzeba będzie muzea pozamykać. Kierujmy się zdrowym rozsądkiem. Cycki na komiksie Lain to coś innego gdyby się pojawiły w komiksach Egmontu dla dzieci.
Mnie Zakrza też zwyzywał swego czasu tak, że szkoda cytować te jego wulgaryzmy, nie mówiąc już o tym, że wmówił sobie, że jestem pewnej orientacji i trzymał się tego na podstawie zerowych argumentów

Dokładnie jak mówisz: chłop po prostu zbyt przesiąknął ideologią jedną z stron i przez to stał się jaki stał. Ale za te teksty o kobietach za co właśnie tutaj dostał bana mam nadzieję, że właśnie dostanie pomoc specjalisty.
I powiedz - gdzie w mojej wypowiedzi mówię, że nagość jest zła? Widzisz gdzieś te słowa? Widzę, że żenującym jest takie gadanie, że hehe dajmy cycki na grzbiecie, ciekawe co powiedzą koledzy. Przypomina mi się gimnazjum i jak tam żartowałem wtedy z kolegami. Tylko miałem wtedy 14 lat, a nie byłem dorosłym chłopem. A już teksty, że jak cię nie bawią takie "żarty" to masz kija w dupie to nie skomentuję.
Więc nie wiem gdzie w mojej wypowiedzi widzisz, że nagość jest zła? Absolutnie mi ona nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, sam pracuję właśnie w muzeum tak się składa i obcuję w obrazami gdzie są akty dość często. Jedyne co mi przeszkadza to, że dla kogoś wystarczy kawałek kobiecej piersi, żeby się zacząć ślinić i pisać jakieś takie obrzydliwe teksty właśnie, żeby były one nawet na grzbiecie, żeby było fajnie jak koledzy zobaczą. Sory, dla mnie to jest poziom mentalnie nastolatka któremj buzują hormony, a nie dorosłego człowieka.