Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3242896 razy)

Offline gregRzn

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #23475 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:22:13 »
Jeśli komuś wyczyściło koszyk to sprawdźcie zamówienia. Nawet nie wiem kiedy mi zaskoczyło i mam w realizacji, a jak glupi denerwowałem się wyczyszczonym koszykiem.

Offline xardas

« Odpowiedź #23476 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:23:17 »
Możesz im przekazać, że stali się pośmiewiskiem.
To co mogą zrobić, to przywrócić poprzednią stronę i przeprosić, że im przyszło coś takiego do głowy.
To nie tyle chodzi o stronę, a o nagły natłok ruchu. W świecie IT są sposoby żeby sobie z tym poradzić (autoskalowanie panie Ferdku, mówi to panu coś), ale najwidoczniej nikt z gildii na to nie wpadł.

Offline Liarus

« Odpowiedź #23477 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:23:26 »
To pokaż to jakimiś działaniami. A nie kolejny raz zgłaszasz skargi do sklepu a potem będziesz pisał jak to pomogli ci z interesem. Chyba już czas się poważnie wziąć za dystrybucję bo to przechodzi ludzkie pojęcie.
Gildia nie zarabia. Ja też nie zarabiam skoro godzinę muszę siedzieć i klikać jak debil zamiast pracować.

sadze ze dla gildii to jest tez dramat - przeciez oni zarabiaja na tym
tak mnie też to irytuje

Offline LukCook

« Odpowiedź #23478 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:24:59 »
Bardzo żenująca sprawa z gildią.

Offline Rzepcio

« Odpowiedź #23479 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:25:33 »
Powiem tak, pewnym pocieszeniem jest świadomość, że wszystkie okładki są w środku, tylko po kiego wała w ogóle robić okładki alternatywne (limitowane)? 25 minut obserwowania kręcącego się kółeczka lub komunikatu „error…” i ch** Nadal nie mogę złożyć zamówienia. Przyjdzie zapewne kupienie regularnej. CAŁE SZCZĘŚCIE Spawn ma większy nakład i będzie można go w ogóle kupić…

Offline jedrol

« Odpowiedź #23480 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:26:27 »
Ostatnio dostalem maila ze musze doplacic za zamowienie, mowie im ze zaplacilem tyle ile jest napisane w zamowienie, okazalo sie ze faktycznie cos kazalem polaczyc z tym zamowieniem ale tego nie widac z panelu klienta... ogolnie sklep dramat obecnie :/

Offline xardas

« Odpowiedź #23481 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:26:53 »
Dobra, miałem zamówienie złożone, tylko czekało na płatność, jak już parę osób tu pisało.
SPRAWDŹCIE ZAMÓWIENIA.

Ale serio w trakcie sprzedaży regularnego Spawna w siedzibie Gildii zostanie lej po bombie, jeśli do tego czasu nic nie zrobią.

Offline Sędzia

« Odpowiedź #23482 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:26:53 »
To nie tyle chodzi o stronę, a o nagły natłok ruchu. W świecie IT są sposoby żeby sobie z tym poradzić (autoskalowanie panie Ferdku, mówi to panu coś), ale najwidoczniej nikt z gildii na to nie wpadł.

Nie no, jasne, tyle że poprzednia wersja chodziła lepiej nawet uwzględniając ten ruch. Może dlatego, że teraz wywala ludzi na każdym etapie składania zamówienia (i czyści to do czego udało się dojść), a poprzednio jak już coś się udało, to już nie trzeba było wracać i od nowa.

Offline jedrol

« Odpowiedź #23483 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:28:02 »
Powiem tak, pewnym pocieszeniem jest świadomość, że wszystkie okładki są w środku, tylko po kiego wała w ogóle robić okładki alternatywne (limitowane)? 25 minut obserwowania kręcącego się kółeczka lub komunikatu „error…” i ch** Nadal nie mogę złożyć zamówienia. Przyjdzie zapewne kupienie regularnej. CAŁE SZCZĘŚCIE Spawn ma większy nakład i będzie można go w ogóle kupić…

Dla mnie wiekszym pocieszeniem jest ze wszystkie wygladaja ladnie, ale fakt ten czerwony bardzo mi sie spodobal i niewpowiem liczylem bardzo na neigo

Offline Pestak

« Odpowiedź #23484 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:28:15 »
No chciałem kupić - naprawdę, ale nie mam czasu na takie zabawy. I tak stracilem już pół godziny. Podziękuję. Czemu nie wrzucicie tego do normalnych sklepów?

Offline licinus

« Odpowiedź #23485 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:28:39 »
No cóż zaoszczędzę 340 zł :)

Offline Saruto

« Odpowiedź #23486 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:30:21 »
Ja mam zamówienie :) Opłacę sobie wieczorem już na spokojnie.
Gildia to g*wno ;)

Offline wojtpil

« Odpowiedź #23487 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:30:53 »
No cóż zaoszczędzę 340 zł :)

raczej nie :) zaraz wskoczy sklep, jak za każdym razem :)

Offline studio_lain

« Odpowiedź #23488 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:31:16 »
info od gildii

Powalczyli, zużycie procesora spadło. Teraz powinno być trochę lepiej. Ale jeszcze cały czas walczą

--------

JESZCZE RAZ DUZYMI
REGULARNA DO KUPIENIA NA LUZIE PRZEZ KILKA DNI  - NA BANK
KOMIKS TRAFI DO INNYCH SKLEPOW JAK ZWYKLE _ LISTA NA WWW
LIMITKI ZOSTANA W GILDII

- bede teraz przekazywal info od gildii
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - końcówka prac
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumaczenie

Offline andrzejj9

« Odpowiedź #23489 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:31:40 »
Dzisiaj nie mogłem być o 12 przed komputerem. Siadłem o 12:30. I nic w Gildii nie działa.. Serio? Z każdą akcją będzie coraz.. gorzej?