Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3250270 razy)

rafalszur, Tomo i 9 Gości przegląda ten wątek.

Offline dinogal

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #20220 dnia: Pt, 02 Maj 2025, 21:00:54 »
Jeśli to jest takie problematyczne dla osób spoza Warszay, to ja chętnie się z Dinogalem spotkam i albo zawiozę komiks na jakiś festiwal, albo zrobię wysyłkę. Jak dla mnie zrobił to dla jaj :) i trochę "bo mógł". Nie czepiałabym się.

Kasiu jak masz chętnych (festiwal czy wysyłka) to nie ma problemu, możemy się spotkać i Ci przekaże :)

Do malkontentów, wiem przecież że zawsze się znajdą i nic na was nie poradzę także ✌️❤️pokój i miłość dla was ❤️☮️ :) daje znać na forum jako pierwszym jak "małej rodzinie fanów SL", potem miałem zrobić ogłoszenie na fb ale opcja z Kasią jest dla mnie sprawiedliwsza wszak ma większe zasięgi :)

I nie musicie się martwić, transmisji z przekazywania komiksów nie będzie ;)

Online Adolf

« Odpowiedź #20221 dnia: Pt, 02 Maj 2025, 23:04:42 »
Kasiu jak masz chętnych (festiwal czy wysyłka) to nie ma problemu, możemy się spotkać i Ci przekaże :)

Do malkontentów, wiem przecież że zawsze się znajdą i nic na was nie poradzę także ✌️❤️pokój i miłość dla was ❤️☮️ :) daje znać na forum jako pierwszym jak "małej rodzinie fanów SL", potem miałem zrobić ogłoszenie na fb ale opcja z Kasią jest dla mnie sprawiedliwsza wszak ma większe zasięgi :)

I nie musicie się martwić, transmisji z przekazywania komiksów nie będzie ;)

A gdybyś tak sprzedał z małym zyskiem (nie aż takim jak sklep w Warszawie) i ten zysk przekazał np. na bezdomne zwierzątka?

Offline dinogal

« Odpowiedź #20222 dnia: So, 03 Maj 2025, 08:54:49 »
A gdybyś tak sprzedał z małym zyskiem (nie aż takim jak sklep w Warszawie) i ten zysk przekazał np. na bezdomne zwierzątka?

też jakiś to pomysł jest ale wolałem nie robić tego przez platformy sprzedażowe bo i tak kupuje i sprzedaję pewnie koło 20-30 pozycji miesięcznie (i mogę w teorii podlegać kontroli) stąd chęć sprzedania komuś osobiście aby też kupujący mógł obejrzeć komiks bo ja purystą nie jestem i dla mnie stan idealny jest a w transporcie różnie może być. Wrócę z majówki to odezwę się do MK :)

Offline Castiglione

« Odpowiedź #20223 dnia: So, 03 Maj 2025, 11:02:58 »
Do malkontentów, wiem przecież że zawsze się znajdą i nic na was nie poradzę także ✌️❤️pokój i miłość dla was ❤️☮️ :)
Pokój i miłość dla wszystkich, ale pracownicy Gildii niech się pocą xD Publiczny kretynizm zawsze w cenie.

Mała Kasia

• Gość
« Odpowiedź #20224 dnia: So, 03 Maj 2025, 12:27:14 »
Obawiam się, że całe to założenie z "poceniem się" jest mylne. Gildia najpewniej ma procedury na różne sytuacje. Zarówno przygotowywanie przesyłek, jak i anulowanie zamówień to po prostu część pracy ich pracowników.
Dla nas to oczywiście tematy emocjonujące... Ale dla nich? Czy ja wiem :) Praca, ot po prostu praca.

Offline PJP

« Odpowiedź #20225 dnia: So, 03 Maj 2025, 12:33:17 »
Gildia najpewniej ma procedury na różne sytuacje.
Też tak kiedyś myślałem przy różnych sytuacjach z różnymi ludźmi czy organizacjami. Zazwyczaj okazywało się, że nic... podobnego a zarządzanie kryzysem polegało na zorganizowanym chaosie czy innym pożarze w burdelu ;)

Mała Kasia

• Gość
« Odpowiedź #20226 dnia: So, 03 Maj 2025, 12:51:08 »
Zapewne zależy od organizacji. Ale patrząc po sposobie komunikacji z nimi i jak ogarniają tematy (a patrzę od drugiej strony płotka), to jednak mało prawdopodbne, żeby to był taki chaos :) Ale może się mylę, nie siedzę w środku, obserwuję tylko z jakiegoś relatywnie niewielkiego dystansu.

Offline NuoLab

« Odpowiedź #20227 dnia: So, 03 Maj 2025, 13:33:49 »
Rety, jak się to czyta to można pomyśleć, że dinogal wyłudził od sierotki-inwalidki ostatnią fiolkę insuliny dostępną w promieniu 1000 km. Naprawdę urządzacie forumowy shaming gościowi, który miał fuksa i legalnie kupił w legalnym sklepie za okładkową cenę przedmiot totalnie zbędny do życia, który kilka tygodni temu za taką samą cenę kupiło kilkaset osób? Dinogalu olej te lamenty zazdrośników i rób ze swoją zdobyczą cokolwiek zechcesz.

Offline studio_lain

« Odpowiedź #20228 dnia: So, 03 Maj 2025, 13:40:53 »
więc dziś przyszła taka wiadomość - kto zgadnie od kogo :)

I love these versions, and they look terrific. Approved!
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - końcówka prac
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumaczenie

Offline Piterrini

« Odpowiedź #20229 dnia: So, 03 Maj 2025, 14:04:43 »
@komiks: Ha, no właśnie nie :D Ale zalogowałam się po raz pierwszy na innym urządzeniu. Nie mam pojęcia, co nie zagrało. Może to jest to magiczne konto, które założyłam miliardy lat temu, co do którego NIGDY nie dostałam potwierdzenia, że istnieje?  ??? Nie wiem, naprawdę nie mam pojęcia... Normalnie zawsze piszę z kompa...
Jedno masz ze spacją, drugie bez, sprawdź §2 3. w regulaminie żeby nie polecieć w razie czego.

Offline Palyszkiewicz

« Odpowiedź #20230 dnia: So, 03 Maj 2025, 14:28:29 »

Czyżby od Todda?

Offline Takesh

« Odpowiedź #20231 dnia: So, 03 Maj 2025, 14:28:56 »

Stawiam na aprobatę Gunslingera  8)

Offline LukCook

« Odpowiedź #20232 dnia: So, 03 Maj 2025, 14:36:33 »

Jose Roosevelt, Tablice Wenus?

Offline Xmen

« Odpowiedź #20233 dnia: So, 03 Maj 2025, 14:44:50 »
Rety, jak się to czyta to można pomyśleć, że dinogal wyłudził od sierotki-inwalidki ostatnią fiolkę insuliny dostępną w promieniu 1000 km. Naprawdę urządzacie forumowy shaming gościowi, który miał fuksa i legalnie kupił w legalnym sklepie za okładkową cenę przedmiot totalnie zbędny do życia, który kilka tygodni temu za taką samą cenę kupiło kilkaset osób? Dinogalu olej te lamenty zazdrośników i rób ze swoją zdobyczą cokolwiek zechcesz.
Honor czy biznes. Wciąż aktualny temat😉
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Mała Kasia

• Gość
« Odpowiedź #20234 dnia: So, 03 Maj 2025, 16:21:53 »
Dzięki, @Piterrini! Jak wrócę przed swojego kompa, to napiszę do adminów, żeby usunęli to przedpotopowe konto :)