Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3248403 razy)

Offline WeaponX

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #19935 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 18:26:04 »
Mi ciągle wyświetla "przerwa techniczna"

Offline Death

« Odpowiedź #19936 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 19:25:11 »
Zostawicie mi jeden egzemplarz z okładką z żółtym mieczem, żebym mógł nie kupować u tych amatorów? Wolałbym kupić na stoisku u Kasi na jakimś festiwalu.

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #19937 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 19:43:00 »
Zostawicie mi jeden egzemplarz z okładką z żółtym mieczem, żebym mógł nie kupować u tych amatorów? Wolałbym kupić na stoisku u Kasi na jakimś festiwalu.
Jestem za! Też chętnie bym skorzystał.

Offline Wintermute

« Odpowiedź #19938 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 21:04:37 »
Dla mnie też. Poważnie mówię. Kolega na wątku Gildi już donosi że można preorder wijać a miał być poniedziałek. Nie chcę mówić ale chyba wykrakałem.

Offline NuoLab

« Odpowiedź #19939 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 21:12:07 »
Dla mnie też. Poważnie mówię. Kolega na wątku Gildi już donosi że można preorder wijać a miał być poniedziałek. Nie chcę mówić ale chyba wykrakałem.

Koledzy trolowali, nie ma żadnego preorderu Druilleta dostępnego w tej chwili.

Offline bibliotekarz

« Odpowiedź #19940 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 22:04:09 »
Na gildi nie można zalogować się na telefonie, oby ogarnęli to przed kolejną premierą SL.
Oby nie. Będą jaja. Psychofani SL się obsrają, podczas gdy wszyscy inni złożą zamówienia dwa dni później i przez ten czas będą mieli ubaw śledząc panikę w tym wątku większą niż podczas pożaru w burdelu.
Batman returns
his books to the library

Offline sixxtbone

« Odpowiedź #19941 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 22:07:03 »
Wygląda na to, że SPAWN musi sie pojawić...

https://youtube.com/shorts/trEAw42S3m4?si=sVxK0qRNFsjFMU8S

Offline andrzejj9

« Odpowiedź #19942 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 22:11:49 »
Naprawdę się zdziwię, jeśli jakiś wariant Druilleta wyczerpie się w dniu rozpoczęcia przedsprzedaży. I obstawiam, że ten album będzie jeszcze po premierze spokojnie do kupienia (choć pewnie nie każda okładka).

Ogólnie życzę wydaniu jak najlepiej (każde spolszczenie frankofońskich mistrzów, zwłaszcza spod szyldu MH, jest na wagę złota), ale jestem sceptykiem. To są jednak rzeczy dość ekscentryczne i na dodatek niemodne.

Też mam takie wrażenie. A ostatnio sam się trochę na tych "kanonicznych" komiksach przejechałem i ten już odpuszczam. Dla fanów pewnie super, ale pytanie ilu ich jest.

Offline Adolf

« Odpowiedź #19943 dnia: Cz, 24 Kwiecień 2025, 22:53:55 »
Spawna zamówiłem miesiąc temu w KiKu. Jeśli Gildia padnie na dobre, to przynajmniej klienci sklepów stacjonarnych dostaną.

Offline eyesore

« Odpowiedź #19944 dnia: Pt, 25 Kwiecień 2025, 09:00:31 »
Arku, jest jakaś opcja żebyś sprzedawał swoje pozycje bezpośrednio u siebie (chodzi mi oczywiście o przedsprzedaż),
coś czuję że żegnam się z Gildią jako sklepem bo oto co odwalili co jest jebana żenada (sorry za ostre słowa ale można już tylko dosadniej to opisywać) a obawiam się że  komiksiarnia nie będzie w stanie obsłużyć wszystkich chętnych

Offline dinogal

« Odpowiedź #19945 dnia: Pt, 25 Kwiecień 2025, 09:31:02 »
kiedyś Arek pisał że nie ma opcji żeby zakładał sklep firmowy bo nie ma kto się zająć obsługą tego sklepu ze strony informatycznej jak i też nie ma miejsca na składowanie towaru z drukarni i najważniejsze nie ma kto to pakować i nadawać a także obsługiwać reklamację.
Z tego co pamiętam chyba nawet strona SL powstała z dobrodziejstwa innych osób ale to niech się sporstuje sam Szef ;)

Offline batitt

« Odpowiedź #19946 dnia: Pt, 25 Kwiecień 2025, 09:51:25 »
Arku, jest jakaś opcja żebyś sprzedawał swoje pozycje bezpośrednio u siebie (chodzi mi oczywiście o przedsprzedaż),
coś czuję że żegnam się z Gildią jako sklepem bo oto co odwalili co jest jebana żenada (sorry za ostre słowa ale można już tylko dosadniej to opisywać) a obawiam się że  komiksiarnia nie będzie w stanie obsłużyć wszystkich chętnych
Ale że co Gildia odwala ? Że zrobiła sobie przerwę techniczną żeby postawić sklep i stronę na nowych, lepszych serwerach ? Banki, ministerstwa, urzędy mają przerwy techniczne i nie zawsze wszystko udaje się z planem i w czasie zrobić.  Mocne słowa a i tak kupisz tam gdzie taniej.

Offline Deepdelver

« Odpowiedź #19947 dnia: Pt, 25 Kwiecień 2025, 09:52:01 »
Arku, jest szansa żeby odłożyć zainteresowanym wybrany wariant okładki i kupić go przez Komiksiarnię?

Offline Wintermute

« Odpowiedź #19948 dnia: Pt, 25 Kwiecień 2025, 09:57:41 »
Arku, jest szansa żeby odłożyć zainteresowanym wybrany wariant okładki i kupić go przez Komiksiarnię?
Podpinam się

Offline dinogal

« Odpowiedź #19949 dnia: Pt, 25 Kwiecień 2025, 10:07:46 »
mógłbym napisać że mogę komuś kupić przez Gildie z odbiorem w W-wa ale chyba póki co może być z tym problem